1

Тема: Типова українська на Euronews на TV Samsung UE32J5000, оператор Воля

Купив мамі телевізор Samsung UE32J5000. Виникла проблема: коли перемикаєшся на Euronews, ця паскуда обирає або російську (навіть якщо виставити типовою українську) або англійську (якщо виставити якусь іще, якої немає в списку), в результаті доводиться кожного разу перемикати мови, що дуже незручно.
Проблема, як я зрозумів, у тому, що в списку мовних каналів для Euronews українська позначена як "невизначена"; але я не знайшов, як поставити цю "невизначену" мову типовою. Хтось із чимось подібним стикався? В який бік дивитися?

Ще раз уточнюю: в налаштуваннях є окремий пункт "типова мова звуку" (і ще "альтернативна типова мова"); якщо канал передає ці мови, то телевізор їх підхоплює і транслює саме цей звуковий потік. Якщо канал ці мови не підтримує, транслюється, як я зрозумів, "найближча" мова на думку розробників цього дива, переважно англійська. Варіанту "невизначено" в списку мов немає. Є пункт "мова" в поточних налаштуваннях звуку; але при перемиканні каналів він скидається на типовий. Скаржитися Волі, щоб змінили оте "невизначено" на "українська"? Чи я щось пропустив в налаштуваннях? Або існує якась специфічна прошивка?

Подякували: Chemist-i1

2

Re: Типова українська на Euronews на TV Samsung UE32J5000, оператор Воля

Пишіть Волі листи щастя.

Подякували: HetmanNet1