1 Востаннє редагувалося orect (15.04.2017 13:55:49)

Тема: Java Trainee\Junior

шукаю стажування \ роботу на позицію Java Trainee\Junior

Post's attachments

cvBuselOrest.pdf 54.43 kb, 427 downloads since 2017-04-15 

2 Востаннє редагувалося iovchynnikov (18.04.2017 09:58:23)

Re: Java Trainee\Junior

З роботою чи стажуванням не допоможу, але дам декілька порад щодо CV:
- Зробіть нормальний a4 з можливістю виділення тексту (я підозрюю зараз просто картинка). Можна зробити в Google Docs/MS Word та експортувати до pdf.
- Приберіть день народження
- "Profile" так написаний, що не зрозуміло, чи Ви шукаєте "real and interesting projects", чи зараз цим займаєтеся (насправді, звучить що Ви зараз "take an experience of developing in real and interesting projects", але підозрюю Ви хотіли написати щось на кшталт "Looking forward to mastering my skills in real and interesting projects")
- Замість 2015 - present краще написати рік закінчення університету, щоб HR булa зрозуміла перспектива подальшого працевлаштування.
- SQL це не DBMS
- Рівень мови краще зазначати або згідно з европейською шкалою володіння мовами (А1-C2..), або хоча б як на LinkedIn (Limited working proficiency, Professional working proficiency, Full professional proficiency, Native or bilingual proficiency). Якісь замальовані крапки нічого не кажуть.
- Посилання на git з JavaRush виглядає стрьомно. Це нікому не цікаво і лише зайвий раз показує, що у вас з досвіду лише HelloWorld. Найкраще у такому випадку зробити хоч якийсь мінімальний проектик  (словник, календар, записник тощо) чи бібліотеку. Тоді це буде мати ефект.

Успіхів!

Подякували: NaharD, orect, 0x9111A, Zolin_7774

3

Re: Java Trainee\Junior

Дякую за поради

Подякували: iovchynnikov, ostap34PHP2

4

Re: Java Trainee\Junior

раджу виправлене резюме знову тут засвітити, якщо не буде зауважень критичних - розмістити на dou.ua і djinny

Подякували: orect1