1

Тема: Зареєструватись в google play

Доброго дня!
Підскажіть, як можна зареєсруватись в google play, сидячи на дивані.
Мені 17 років, банківських карт не маю, електронних теж. Зареєструвати не знаю як. Проживаю в місті Бровари під Києвом. Маю новий паспорт і ідентифікаційний код. До 18 років залишилось аж 2 місяці. Кортить зареєструватися вже зараз. А при реєстрації треба вносити 25$ і як їх внести? Батьки не дають грошей, бо звикли, що в інтернеті одні лохотрони.  *WALL*
Короче чекаю ваших порад.  *NO*

2

Re: Зареєструватись в google play

А ви ліцензійну угоду там читали? Ну, про те, що права на всі ваші програми будуть належати Google. Google дійсно жорстока копманія, яка бажає отримувати з усього вигоду.

Подякували: leofun011

3

Re: Зареєструватись в google play

Цей квест доволі довгий. І кроку з відкриттям пластикової карти або рахунку ніяк не уникнути. Картка може бути й гривнева, але тоді конвертація в долари буде за не дуже вигідним курсом. Карта може бути й віртуальна, тобто без фізичного носія, просто кілька цифр у вашому онлайн банкінгу. Але усе одно залишається питання, як її поповнювати, якщо у вас немає доступу до інших карток. Якщо у вас є знайомі з картками вашого банку, то можете попросити їх перекинути вам грошей.

Подякували: leofun011