Re: Як виглядає Ваш робочий стіл ?
Windows 7. Сборка...
Оце крінж сором... Це шо якийсь москальський Звєр СіДі?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Як виглядає Ваш робочий стіл ?
Windows 7. Сборка...
Оце крінж сором... Це шо якийсь москальський Звєр СіДі?
Не Zver. Не знаю що за сборка. Лінь шукати DVD з якого ставив. Чому крінж сором?
Не Zver. Не знаю що за сборка. Лінь шукати DVD з якого ставив. Чому крінж сором?
Бо якщо збірка скачана з торентів, то є хороші шанси, шо прямо зараз хтось з боліт використовує даний комп як безкоштовний проксі для атаки на критичну українську інфраструктуру.
тому що "сборка" а не "збірка", 99 відсотків шо її зробив хтось на болотах
javascriptIsLife написав:Не Zver. Не знаю що за сборка. Лінь шукати DVD з якого ставив. Чому крінж?
тому що "сборка" а не "збірка", 99 відсотків шо її зробив хтось на болотах
Могли і в нас зробити, орієнтуючись на болотяну (чи й нашу болотяномовну) аудиторію.
javascriptIsLife написав:Не Zver. Не знаю що за сборка. Лінь шукати DVD з якого ставив. Чому крінж?
Бо якщо збірка скачана з торентів, то є хороші шанси, шо прямо зараз хтось з боліт використовує даний комп як безкоштовний проксі для атаки на критичну українську інфраструктуру.
Угу, тут і росіян не треба, коли своїх колаборантів є купа..
Тим більше, що давно вже можна скачати будь-який ліцензійний віндовс безкоштовно, нє все одно будуть качати з москальських торентів. Я вже мовчу про лінукс.