1

Тема: maven, pom.xml, checkstyle

Хотів би отримати відповідь на рахунок того як фіксити ті чи інші баги? Ось наприклад в коді у мене виявленно 221 помилок, чи повинен я врасноруч їх виправляти (якщо так, то як саме), або ж чи є якійсь плагін завдяки якому можна одразу ж пофіксити всі баги?
Короче кажучи у переді мною стоїть завдання підключити мавен та інші плагіни для виявлення тих чи інших багів, потім виявленні баги потрібно пофіксити (усунути), у мене цих багів виявленно 221, чи потрібно мені власноруч їх фіксити (якщо так то як саме), якщо можна одразу ж задопомогою якогось окремого плагіну чи іншого застосування пофіксити хоча би більшу частину багів, то також як саме це робиться?

2

Re: maven, pom.xml, checkstyle

Для початку - не плутайте баг із помилкою. Виявлена компілятором помилка - це повідомлення компілятора про те, що код неможливо скомпілювати. Баг - це некоректна поведінка вже скомпільованої програми.
І ні, баги і помилки самі не фіксяться, інакше б не була потрібна робота програміста. З іншого боку, часто одна некоректність виявляє себе з багатьох боків і породжує, таким чином, купу багів чи повідомлень про помилки. Виправите одну проблему - зникне 10 повідомлень.

Подякували: leofun011