1

Тема: Початківцям-програмістам Java

Створюється підприємство фрілансерів для розробки будь-якого програмного забезпечення для платформи Android на мовах Java, C++, Kotlin.
Підприємство є посередником між фрілансерами та роботодавцями і надає сайт та місце для розміщення програм. Підприємство є видавцем програмного забезпечення. Фрілансери є користувачами послуг підприємства, але не є робітниками (через податки на заробітну плату). Згідно договорів, в разі успішного продажу програмного забезпечення через сайт, підприємство отримує 3% від суми продажу, а фрілансер (користувач) - 97%. І підприємство, і фрілансер, мусять згідно законодавства заплатити з прибутку податок, який становить близько 70%, а тому комісія підприємства не може бути нижчою за 3%. Підприємству потрібні фрілансери, з якими підприємство зможе підписати договори. При цьому робітником (рекламною компанією) буде наше підприємство.
Будь-яка співпраця зі сторони фрілансера безкоштовна - він не мусить платити підприємству, крім комісії 3%, нічого.
Співпраця зі сторони підприємства також безкоштовна.
В рекламних цілях підприємство запрошує будь-яких фізичних осіб (можна і не фрілансерів) підписати договори за договірну плату, яке підприємство може виплатити фізичним особам, які підписали договір. Договори будуть викладені на сайті підприємства, в маркетингових цілях. Кількість обмежена і становить 20 чоловік (не фрілансерів), далі ми набираємо виключно фрілансерів і не виплачуємо плату за підписання договорів.
Фрілансерам:

Прихований текст

Фрілансером є будь-яка фізична особа, яка працює вільно, не влаштована на роботу та сама пропонує свої послуги. Ви можете стати фрілансером, підписавши з нами договір. Ми будемо зобов'язані надавати Вам рекламні послуги, але пропонувати свої послуги Ви будете самі.
Нам потрібні програмісти, можна і початківці, які на базовому рівні розуміють синтаксис мови Java чи C++ чи Kotlin. Це самий мінімум. Нічого більше не потрібно, якщо є - дуже добре. Ви можете продивитися на сервісі YouTube серію уроків Java і Ви вже підходите. Якщо ми визначимо, що Ваш рівень достатній, ми підпишемо з Вами договір. Якщо ми визначимо, що рівня не достатньо, ми раді надати будь-які рекомендаційні и навчальні послуги через мережу Інтернет.
Далі, якщо Ви розумієте синтаксис зазначених вище мов програмування, ми дуже рекомендуємо Вам пройти цей курс:
https://startandroid.ru/ru/uroki/vse-uroki-spiskom.html
Цей курс є дуже дієвим і Ви зможете вже на 4 уроці створювати додатки Андроїд!!!
Якщо Ваш комп'ютер має менше 8 Гб ОЗУ, на ньому Android Studio не зможе бути запущений і тому потрібен цей курс
https://startandroid.ru/ru/uroki/100-pdf.html
для Eclipse. Тоді перших кілька уроків про влановлення Eclipse пропускаєте - встановити плагін ADT Ви вже не зможете, оскільки він не підтримується, починаючи з 2014 року. Для запуску Eclipse, скачайте та встановіть JDK (для цього може бути потрібна реєстрація на сайті java):
https://www.oracle.com/technetwork/java … 33151.html
І скачайте готовий архів Eclipse:
http://dl.google.com/android/adt/adt-bu … 140702.zip
Розпакуйте його, бажано в папку "мої документи" і Ви можете проходити курс pdf.
Якщо ж у Вас більше 8 Гб ОЗУ, проходьте курс Android Studio.

Досвід роботи не обов'язковий.
Приймаються фрілансери від 18 років, але можливі виключення.
Проект починає працювати від 6 червня.
Локація підприємства: м. Київ
Прохання звертатися виключно тим, з ким я зможу зустрітися (Київська обл.)
Пишіть на електронну пошту
freeandrolancer@gmail.com
Фріандролансери чекають на Вас!