1

Тема: Помилка в C++ Builder

Після натискання на значок компіляції в C++ Builder з'явилась помилка: access violation at address 24408bfc read of address 24408bfc
Як таке зафіксити? Не можу працювати в білдері

2

Re: Помилка в C++ Builder

kotandrey написав:

Як таке зафіксити?

Не читайте за адресою 24408bfc.

Подякували: leofun011

3

Re: Помилка в C++ Builder

Тобто? Як це реалізувати?

4

Re: Помилка в C++ Builder

Ви перший почали на знаках економити.
Нормально поясніть, яка версія білдера, яка версія Windows, що саме стається (на будь-якому коді? білдер падає після цього повідомлення?), що ви вже намагалися робити (перезапустити білдер, перезавантажити комп'ютер, погуглити) і т.д. - тоді щось може і вийде. А якщо ви гадаєте, що по такому куцому повідомленню хтось вам допоможе - то я вас розчарую, телепатів на цьому форумі немає.

5

Re: Помилка в C++ Builder

На моєму Windos 10 встановлено Embrocadero C++ Builder 2010. На ньому роблю практичне завдання. Під час роботи в різні моменти виникає Error! Спершу"Invalid pointer operation." Далі - "Exception EAccessViolation in module vcl140.bpl at 0000B535, Access violation at address 501CB535 in module "vcl140.bpl". Read of address 00000000.  Потім "Excepyion EnvalidPointer in module rtl140.bpl at 00009D2D". Invalid pointer operation.
Без поняття, що з цим робити і чого вимагає програма. Ця помилка з'являється в різний час роботи. Інколи одразу при відкритті проекту

6 Востаннє редагувалося wander (19.06.2019 16:49:41)

Re: Помилка в C++ Builder

То у вас ця помилка стається лише коли ви працюєте
в рамках свого проекту, чи при відкритті самої Embrocadero,
бо якщо друге, то вам, напевне, варто перевстановити Builder.
Якщо ж перше, то сама по собі помилка AccessViolation говорить
про те, що ви намагаєтеся читаті з пам'яті яка вам не належить.

А детальніше на це зможе відповісти лише той на кого
ви кожного дня дивитесь у дзеркало.

Подякували: leofun011

7

Re: Помилка в C++ Builder

Більше підходить перший варіант, але це не залежить від проекту. Перевстановлював програму, наново робив проект і все те ж саме...

8

Re: Помилка в C++ Builder

Так, щоб було однозначно зрозуміло: помилки виникають без запуску проєкта, тобто це помилки саме Builder-а, правильно?
Якісь компоненти інших виробників установлені? Якщо так - вимкніть і спробуйте без них. 90% таких помилок - це чиїсь іще помилки.
Сам Builder у вас, як я розумію, неліцензійний? Якщо так - спробуйте пошукати по торентах пізніші версії. Якщо ліцензійний - завантажте оновлення з офіційного сайту чи як там у них це робиться.
Спробуйте увімкнути режим сумісності (у властивостях ярлика в Windows) зі старішими версіями Windows. Можливо, це результат останніх оновлень Windows.
Якщо нічого зі сказаного не допомагає - перевірте пам'ять memtest-ом, це вже останнє, що я можу тут порадити.

9

Re: Помилка в C++ Builder

Дала результат перевірка на сумісності з версією Windows. Після цього покищо без жодної помилки працює. Дякую за допомогу