Re: Сьогодні я дізнався
Продають вулкан
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Сьогодні я дізнався
Сторінки Попередня 1 … 40 41 42 43 44 … 127 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Продають вулкан
Модульний лептоп. Нарешті.
https://www.youtube.com/watch?v=I8m7F2A … LaterClips
Сьогодні я дізнався, що моя нетолерантність до лактози стосується також козячого молока.
Співчуваю. І раджу врахувати, що лактоза є обов'язковою складовою молока ссавців. Хіба що кокосове молоко можете вживати (якщо іншої нетолерантності не маєте).
Сьгодні я дізнався що знайомий пʼяниця вчора ввечері кинув своїй полюбовниці одну палку а сьогодні вранці дві.
▼Прихований текст
я теж іноді пердю смердюче
може вже час до психіатра?..
eC, - Дечим цікава мова програмування, огляд короткий тут - http://ec-lang.org/overview/
Дізнався, що Вінстон Черчиль у своєму власному військовому кабінеті не мав підтримки щодо військових дій проти Гітлера (поки не заручився підтримкою короля, кабінету міністрів і парламенту).
Дізнався, що антивірусники внесли рантайм бібліотеку мови Nim у вірусні бази і тепер все написане цією мовою детектиться як вірус.
А чо?
... все написане ... детектиться як вірус.
Нічого дивного, часто з таким зтикаюсь. Деякі антивіруси детектять мої програми як віруси, при тому що доступ до файлової системи програма навіть не просить.
... і не просить доступ до { мережі, буфера обміну }.
0xDADA11C7 написав:Дізнався, що антивірусники внесли рантайм бібліотеку мови Nim у вірусні бази і тепер все написане цією мовою детектиться як вірус.
А чо?
Вірусописці переписують на Nim трояни, бо Nim зручніша за Сі, а авери не стали заморочуватися і виділяти де там корисне навантаження троянів, а де рантайм бібілотека - на все додали сигнатур до власних антивірусних баз.
Вважаю, що Катерина Павленко, та що солістка гурту Go A, могла б написати власну автобіограхвію навіть краще ніж моя, але гірше за Мерліна Менсона.
Сьогодні я дізнався під час перегляду старої теми, що
в інтернеті ми всі потік електронів у кольорових дротах
https://replace.org.ua/post/66271/#p66271
Подяка 0xDADA11C7 за влучний вислів.
Про VisualStudio: IntelliSense'у зриває дах, коли пишу назви { класів | структур | енумів } через #define. Але компілятор хаває нормально.
Приклад:
SomeType.hpp
#ifndef _SOMETYPE_
#define _SOMETYPE_
#define S SomeType
#define T unsigned char
enum struct S : T {
Empty = 0,
Type0 = 1,
Type1 = 2,
Type2 = 4,
// ...