Re: Сьогодні я дізнався
В шутері можна досягти максимального результату без вбивств
https://www.unian.ua/games/igrok-prokac … 50835.html
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Сьогодні я дізнався
Сторінки Попередня 1 … 97 98 99 100 101 … 127 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
В шутері можна досягти максимального результату без вбивств
https://www.unian.ua/games/igrok-prokac … 50835.html
Японські вчені навчилися дистанційно керувати хробаками
В моєї друкарки HP є власна адреса email, на котру можна надіслати документ і він буде надрукований, за умови що друкарка під'єднана до wifi, живлення і в ній є папір та чорнила...
Випробував, працює.
Я розумію що це 21 століття і ми тут погромісти, та все одно дещо:
o_O
Воно ще й само замовляє картриджі з чорнилом коли закінчуються встановлені...
Під час другої світової війни британці розкидали для німців сірникові коробки з детальними інструкціями, як саме прикидатися хворими. В результаті серед німців стало багато симулянтів і командування почало відправляти справжніх хворих назад на фронт, внаслідок чого фіксувалося розповсюдження заразних хвороб.
(quora)
Силікагелевий наповнювач для котячого туалету в машині запобігає заморожуванню вікон зсередини (ще не пробував).
Під час другої світової війни німці в Африці вважали що переїжджання купи верблюжачого лайна танком приносить щастя. Цим скористалися британці і почали встановлювати протитанкові міни маскуючи їх верблюжачим лайном.
Після декількох випадків з мінами німці почали переїжджати лише ті купи верблюжачого лайна, через які вже раніше переїхав хтось інший. Британці довідались про це і почали переїжджати танком верблюжаче лайно, а тоді під нього встановлювати протитанкові міни.
Кумедно, але Ервіну Роммелю це не перешкодило розбити англійців, які його надзвичайно поважали.
Чому матюкатися корисно для здоров'я, – Супрун
https://kurs.if.ua/lifestyle/chomu-maty … ya-suprun/
В Лівані знаходиться величезна оброблена каменюка, яка змушує ламати голову дослідникам.
Призначення цього каменю, як і спосіб його виготовлення і переміщення, є предметами суперечок протягом багатьох років.
A. Burgess (автор Механічного Апельсину та інших, разом близько 70 творів) дізнався що має рак і йому залишилося жити близько року. Почав писати аби залишити хоч щось (авторські права) дружині, оскільки жив незаможним життям. Але рак відступив геть.
куди ми летимо - Великий Атрактор
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0 … 0%BE%D1%80
Гайнріх XIII Ройсс Ґройц, обвинувачений нещодавно у спробі заколоту - нащадок Данила Галицького (звідки походить прізвище Ройсс, лат. Ruthenus). У родині Ройсс усіх хлопців називають виключно Гайнріх з XIII століття, а щоб не плутатися, раз на 100 років нумерацію скидають, ще й сама родина поділилася на старшу і молодшу гілки з власними нумераціями. Максимальний був Гайнріх LXXV (75-й, ага).
існує пралькомат + сушаркомат (а про хробакомат для любителів риболовлі я вже згадував?)
Африканські імена містять знак оклику який вимовляється за допомогою клацання язиком.
Африканські імена містять знак оклику який вимовляється за допомогою клацання язиком.
Африка - це континент із купою різних народів. Казати про "африканські імена" - це десь те саме, що й про "європейські імена". "Деякі європейські імена містять м'які приголосні і звук th" - це нормальне твердження, як гадаєте?
Деякі африканські мови дійсно мають клацальні звуки. Їх, цих звуків, багато. Вважається, що їх запозичили у койсанських народів, у яких цих звуків найбільше. Звісно, ці звуки іноді потрапляють в імена... і навіть назви мов, таких, як ǃXoon, ǀXam, ǂUngkue, ǁXegwi, ǂʼAmkoe - так, всі ці назви починаються на різні(!) клацання. Ну а коли імена і назви записуються чимось ближчим до міжнародної латинки, без усіх цих рідкісних знаків — то лишаються знаки оклику, так само як наше ї втрачає другу крапку.