1

Тема: Яка причина помилки?

Думаю, що проблема в бібліотеках.

//Ввести рядок і видалили з нього слова, коротші 4 символів.
#include "pch.h"
#include <iostream> 
#include <string.h>

int main() 
{
    setlocale(LC_ALL, ".1251");
    char* s = new char[80], *t;
    char* s1 = new char[80];  
    strcpy(s1, "\0");
    puts(" Введiть рядок:");
    gets_s(s, 80);
    t = strtok(s, " .,;?!-");
    while (t != NULL)
    {
        if (strlen(t) >= 4) 
        { 
            strcat(s1, t); 
            strcat(s1, " \0"); 
        }       
        t = strtok(NULL, " .,;?!-");
    }
    puts("\n Рядок без коротких слiв ");  
    setlocale(0, ".OCP");  
    strcpy(s, s1);  puts(s);
    delete[] s;
    delete[] s1;  
    system("pause>>void");
    return 0;
}

Помилки:
'strtok': This function or variable may be unsafe. Consider using strtok_s instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. See online help for details.   
Severity    Code    Description    Project    File    Line    Suppression State
'strcpy': This function or variable may be unsafe. Consider using strcpy_s instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. See online help for details.
Severity    Code    Description    Project    File    Line    Suppression State
'strcat': This function or variable may be unsafe. Consider using strcat_s instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. See online help for details.

2

Re: Яка причина помилки?

Tcomu tak dumajete?

3

Re: Яка причина помилки?

То не помилка а занадто розумне IDE

4 Востаннє редагувалося koala (30.03.2020 00:26:18)

Re: Яка причина помилки?

Не плутайте помилки (errors) і попередження (warnings). Хоча, можливо, у вас налаштований режим компілятора, коли всі попередження розглядаються як помилки.
Ну а так, звісно, там прямо написано, чому це і що робити.
cheappi386, це, схоже, не IDE, а таки бібліотека.

Подякували: leofun011