Re: Вибори
Оверфлоу українською - "через вінця".
Не тільки) Ще повінь. І ця асоціація мені перша спадає на гадку, коли думаю про stackoverflow.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Оверфлоу українською - "через вінця".
Не тільки) Ще повінь. І ця асоціація мені перша спадає на гадку, коли думаю про stackoverflow.
Я постійно сиджу на форумі з телефону. Які у вас з цим проблеми?
З телефону заходжу, однак для того щоб читати повідомлення, потрібно скролити текст зліва-направо. Або ж активувати горизонтальний режим екрану. І все одно шрифт надто дрібний. Мабуть це залежить від моделі телефону.
Писати повідомлення ще складніше. За замовчуванням андроїд мінімізує шрифт при спробі клікнути всередині вже написаного речення аби щось видозмінити.
Я постійно сиджу на форумі з телефону. Які у вас з цим проблеми?
До frz додам, що й для декстопу шрифт дописів дрібнуватий. Вже не 2010, 13px мало, давайте хоч 17px.
А для мобільного... самі гляньте:
Vo_Vik написав:Я постійно сиджу на форумі з телефону. Які у вас з цим проблеми?
До frz додам, що й для декстопу шрифт дописів дрібнуватий. Вже не 2010, 13px мало, давайте хоч 17px.
А для мобільного... самі гляньте:
Та все норм
А для мобіли треба окрему версію.
Постійно забуваю, що на форумі є аватари, а потім дивуюсь вашим скріншотам)
Постійно забуваю, що на форумі є аватари, а потім дивуюсь вашим скріншотам)
Я би взагалі собі скін переробив на чорний фон з білими буквами і вдавав, що я в консолі сиджу
Я би взагалі собі скін переробив на чорний фон з білими буквами і вдавав, що я в консолі сиджу
Є додатки до ФФ, які роблять на будь-якому сайті нічну тему.
А за допомогою tampermonkey хiба не мож таке зробити? я з цсс не грався, але звичайнi елементи воно добре мiняє (наприклад, робив iгнор постiв).
Дещо трагічні події про які мені не було відомо... Та разом з тим майбутнє має бути світлим і твердим, -
Тож хотілось би запитати чи невизначеність досі є невизначеною?
(голос віддано за пана koala, коли це має значення для протоколу)
Подобається ідея пана 0xDADA11C7 щодо .onion, навіть подумав би в це кинути трохи грошей, коли сам їх зловлю і не пущу по вітру.
*була спокуса проголосувати за пана leofun01 - але тільки через те що було згадано ним ймовірний диктат (люблю порядок, "law & order").
koala
та
люблю порядок, "law & order"
часом то різні речі