1

Тема: Пану УкрВіталію

Доброго вечора пан Віталій. Не впевнений, що ви зможете відповідати в цій темі, але і не треба. По-перше хочу зазначити, що з терористами не ведеться жодних переговорів, і вестись не буде.

Стосовно того, що ви мені понаписували в приватні повідомлення і вашої діяльності в цілому.
Я маю досвід спілкування з психічно хворими людьми, і повірте, ліпше я б його не мав.
Я не ставлю вам діагнозів, бо не є вашим лікарем, а ви не мій пацієнт, але ваша діяльність викликає (не тільки у мене) думки про проблеми з психікою.

Для інших користувачив поясню, що проблеми з психікою психічно хворої людини то, зазвичай, не їх вина, то їх біда, і вони самі від того страждають. Не здатні себе контролювати.

Повернемось до вас, пан Віталій, я ставлюсь до вас дуже толерантно, насправді, ніякої злоби, ненависті, неспання ночей, або жалю я не відчуваю, просто хочу пояснити, якщо ви, можливо, не розумієте: - Вам тут не раді і зовсім не тому що ви погана людина, а тому, що ви не можете/не здатні нормально спілкуватись, щоб це спілкування було комфортне для обох сторін (вас і спільноти). Ми зараз не торкаєемось причин, ви не можете обуздати свою психіку або просто не хочете то не важливо, просто є дії і є їх наслідки. Наслідки ваших дій - це небажання спільноти з вами мати справи, тому спільнота виштовхує вас за свої межі.

Стосовно атак, перешкоджання роботі форуму і інших ваших типу агресивний дій, я не думаю, що ви здатні значно перешкодити роботі форуму, у вас просто ресурсів на це немає. Все, що ви здатні зробити - це додати роботи модераторам, які будуть лишні пару кліків робити аби забанити ваш черговий акаунт, на створення якого ви витрачаєте значно більше часу, ніж модератору треба аби його заблокувати.

Тож я вам порекомендую просто забути сюди дорогу і жити своїм життям, можливо колись ви зможете/захочете нормально спілкуватись - тоді велком, а поки все буде як є, вас будуть банити як тільки ви будете ідентифіковані.

А, ще одне, стосовно того що когось назвали вами, а то були не ви, вас це не має хвилювати от і все, наврядчи хтось зможе зашкодити вашій, і без того втраченій репутації, тож сприймайте спокійно.