1

Тема: Хостинг-провайдер ONEHOSTPLANET

Безперебійна робота інтернет-ресурсу в ваших руках

Якщо у вас є бізнес, то, рано чи пізно, знадобиться сайт, а ONEHOSTPLANET стане ідеальним помічником для його обслуговування і просування. Команда досвідчених фахівців спрямує свої сили на підтримку веб-ресурсу в робочому стані і забезпечить його розвиток у перспективі.

Економий варіант

Щоб сайт працював, він повинен розміщуватися на сервері, а його функціонування забезпечує апаратний ресурс. Це все, як і дисковий простір, надають хостинг-провайдери, і ONEHOSTPLANET - одна з кращих компаній України в цьому напрямку. Комплекс послуг по забезпеченню роботи сайту об'єднаний під поняттям «хостинг». Він подiляється на види, і у кожного є свої переваги.
Найдешевший тип хостингу - віртуальний, або загальний. Щоб надати послугу, провайдер «дробить» фізичний сервер на безліч кластерів, кожен з яких призначений для здачi в оренду користувачам. Власники сайтів отримують простір і ресурси в дуже обмеженій кількості. Так працює більшість хостерів, але ситуація набагато краща в ONEHOSTPLANET.

Замовляючи віртуальний хостинг в даній компанії, ви отримуєте в розпорядження місце для зберігання даних на SSD-дисках з використанням технології віртуалізації «RAID-масив». Це підвищує швидкість сайту навіть за обмежених ресурсiв.
Розміщення даних здійснюється на серверах HP Gen8-9, а їхню роботу забезпечують процесори Intel Xeon. Сайту додається приріст швидкості, що приваблює клієнтів і підтримує його високі рейтинги в пошуку.

Популярною конфігурацією хостингу є віртуальний сервер VPS. Його формування відбувається шляхом ділення фізичного носія на кілька великих ділянок. Одна з таких, разом з апаратними ресурсами, надається користувачам.
Арендуючi в ONEHOSTPLANET, ви отримуєте:

  1. Стабільність. UpTime становить 99,5%, а це означає, що сайт завжди доступний користувачам.

  2. Індивідуальний доступ, права адміністратора, які ви зможете, за необхідності, передати помічникам.

  3. Гнучкість. Данна перевага полягає в тому, що дається можливість купувати ПЗ, яке поліпшує роботу сайту.

  4. Висока потужність каналу. Показник становить 1 Gbit/s, що забезпечує швидку передачу даних.

  5. Послуги безперервного технічного адміністрування, що надаються провайдером у повному обсязі.

Крім цього, ви отримуєте окремий IP-адресу i можливість зареєструвати доменне ім'я за доступною ціною. За бажанням, ви можете використовувати WordPress або CMC Joomla. Управління сервером здійснюється за допомогою панелей Vesta або Brainy.
Якщо ресурсу VPS недостатньо, у ONEHOSTPLANET є вихiд з цiєї ситуацiї. Орендуйте виділений сервер. Крім високої швидкості до 1 Gbit/s та інших переваг, перерахованих вище, ви отримаєте:

  • індивідуальність - ви зможете налаштовувати сервер і навіть купувати для цієї мети «залізо»;

  • оперативне реагування провайдера на недоступність сайту - не більше 15 хв;

  • окремий сервер для резервної копії файлів backup.

Провайдер здійснює регулярний моніторинг безпеки і перевірку на віруси.
Злагодженість процесів у ONEHOSTPLANET дозволяє встановлювати доступну вартість на послуги. При цьому їхня якість гарантується. У провайдера найнижчi ціни по Україні на виділені сервери. Є готові рішення, але при необхідності їх конфігурація змiнюється під потреби замовника. У компанії вам запропонують послуги з реєстрації доменного імені і розміщеннi власних серверів. Для безпеки інтернет-ресурсів у ONEHOSTPLANET встановлюються SSL-сертифікати.

Подякували: Thunder1