1

Тема: Виправьте будь ласка код

Виправьте будь ласка помилку я вже замучався в мене ніяк не виходить ви моя остання надія ось сам код:
Вибачте у повідомлення код не додається тому код буде у файлі

Цей контент доступний тільки зареєстрованим користувачам.

2

Re: Виправьте будь ласка код

Опишіть проблему так, щоб вам можна було допомогти

3

Re: Виправьте будь ласка код

А що саме виправляти? Ви хоч його запускали?

4

Re: Виправьте будь ласка код

У мене помилка у if event == 'Space Pirates Discovered!' and print('Space Pirates Discovered!') and select == 'Execute protection':

5

Re: Виправьте будь ласка код

У мене стійке враження, що ви намагаєтеся зекономити свій час на натисканнях кнопок на клавіатурі. Це не економить час, повірте. Ви зараз текст повідомлення про помилку бачите і спокійно можете його скопіювати нам. Але вам чомусь дуже кортить, щоб хтось тут запустив три сотні рядків незрозумілого коду у себе на комп'ютері, що не дуже добре. Так що спокійно опишіть свою проблему за вказаним форматом - і ми вам допоможемо.

6

Re: Виправьте будь ласка код

Гра використовує одночасно і turtle, і текстову псевдографіку (яку виводить за допомогою print). Очевидно, черепашача графіка буде в черепашачому вікні, псевдографіка — в консольному вікні. Якщо  «виправити» — це сумістити черепашачу й текстову графіку в одному вікні, то можна спробувати використати turtle.write замість print — тоді текст виводитиметься в черепашаче вікно.

Або ж, якщо гра текстова, і ніякої графіки, крім псевдографіки, в ній нема, то правильне рішення — використати додаткові можливості текстової консолі. Почитайте про ansi-послідовності, встановіть пакет colorama, перепишіть код з використанням цих засобів замість turtle.