1

Тема: Шукаємо бізнес-партнера

Привіт
Сподіваюся, це правильне місце в рамках форуму для цієї дискусії.

Не вдаючись у занадто багато деталей, я розробив настільний додаток у VB.net з підтримкою Додатків для Android і планую вивести цей продукт в промисловість пізніше цього року.

Мій фон є електронна інженерія, і хоча я можу кодувати, я не експерт. Тому я шукаю ділового партнера, щоб бути директором і акціонером цієї компанії в обмін на вільний час, знання і досвід.

Хоча програма є функціональною і стабільною, я вважаю, що вона може бути краще. В ідеалі, я шукаю розробника повного стека з досвідом роботи в C #/.net та SQL, здатних аналізувати мій код, пропонуючи зміни та зміни для покращення продукту.

Я буду реєструвати ТОВ в Україні найближчим часом і відкриття офісу в Києві. Я також маю намір найняти одного або двох програмістів на постійній основі, щоб змінити код, як це було погоджено.

Хоча я маю намір бути в Києві протягом декількох днів кожні пару тижнів, мені потрібен партнер, місцевий, хтось, щоб бути контактною ногою для програмістів програмного забезпечення.

Моя перша мова - англійська, і щоб ефективно спілкуватися, людині потрібно буде мати розмовну англійську мову.

Якщо у мене намочив апетит, і ви думаєте, що це те, що може вас зацікавити, я радий обговорити більш детально і зустрітися, коли наступний в Києві. Напишіть мені в Mike@PezoTec.com

Подякували: 0xDADA11C7, Chemist-i2