frz написав:Тільки інший пазлик без якого не складається картинка такий, що до нас лізуть ґвалтувати й виривати нігті й зуби під час тортур не балєруни з шанувальниками Пушкіна і не лауреати премій, а ті що таки дійсно серуть не підтираючись, ті хто в дитинстві не вірив міським дачникам коли розповідали байки про асфальт та інші інтелектуали.
Найбільший "інтелектуал", якого я знаю, зараз в ЗСУ служить, хвотку вчора бачив. Принаймні три ходки за крадіжки та розбій, клептоманія, алкашизм, наркоманія, патологічна брехливість та нездатність розпоряджатися грошима, розбив щелепу родичам жінки, їй зламав руку, влаштовував п'яні дебоші в дтиячій кімнаті трц та зрештою кинув власну дитину. Він мій друг дитинства... Кракена український уряд вже випустив, ггггг. Співчуваю йому та всім, кому довелося з ним стикатися.
Він не робить москалів кращими, ніж вони є. Але багатьох питаннях нам до їхньої "тупості" ще 40 років тяжкої праці докласти треба і то лише при умові, що "українські патріоти" (що би це не значило) почнуть цікавитися чимось ще, окрім "яка р0сня тупа, азазазаза".