1

Тема: P2P SCAM | Мій досвід в нелегальному заробітку

Вітаю, користувачів і адміністраторів форуму!

Я новачок на форумі і в цьому тред хотів би розповісти причину реєстрації, свій досвід в нелегальному заробітку, а також знайти партнера для роботи описаної нижче.

Загалом, у мене є товариш, на даний момент проживає в Казахстані. Я перебував у непростому становищі, тому прийняв рішення написати йому і поцікавитися, чи можу я бути чимось корисний для нього. Це було 13.07.2022 (буду писати дати, щоб дотримуватися хронологічної послідовності). Він запропонував мені побути менеджером, досить було знати англійську мову. Я погодився і 15.07.2022 з Естонії я висунувся в Казахстан.

Суть моєї роботи полягала в тому, щоб шукати людей, які готові обмінятися своєю криптовалютою (BTC to ETH). Всі користувачі були або з Європи, або з Америки. Мені була виданий список користувачів гаманця Exodus, акаунти на яких мені необхідно було проявляти активність. Потрібно було добивати від користувачів Twitter взаємної підписки, після чого я пропонував їм обміняти суму, яка була вказана в списку. Після того, як людина давала свою адресу гаманця - моя робота закінчувалася.

Зараз буде перше питання, яке мені незрозуміле: я точно знаю, що вони відправляли транзакцію BTC, і відправляли її на адресу, вказану людиною (бачив в діалогах). Після чого вони отримували відповідну транзакцію, адже людина реально бачила суму на балансі. Як вони це робили? Чи можна скасувати BTC транзакцію?

Я самостійно намагався розібратися в цьому, скачав Exodus і відправляв собі свої ж гроші. Цифра з'являється відразу після відправлення. Я думаю, що якось можна скасувати транзакцію або відправити фіктивну.

Після 4 днів роботи я попросив свою першу виплату, адже привів чоловік на обмін на майже 50000$. Але я отримав відмову, мій "начальник" сказав, що у мене є база користувачів і я зможу робити так сам, а оплачувати мені не будуть і я більше не потрібен.

У мене залишилася база користувачів, я знаю як вести діалог, мені потрібно розібратися як вони скасовували свої транзакції і тоді можна буде відродити тему.

У мене є телеграм, можемо зв'язатися там або пишіть свої здогади в цій темі. Буду дуже вдячний.

https://телеграм/roman_arsentiev

2

Re: P2P SCAM | Мій досвід в нелегальному заробітку

Перше, що я нагуглив https://finances.in.ua/iak-skasuvaty-tr … lokchejni/
Можна скасувати лише непідтверджену транзакцію.

Подякували: leofun01, Roman_zzz2

3

Re: P2P SCAM | Мій досвід в нелегальному заробітку

Дякую, тепер все стало зрозуміло. Exodus дійсно малює на баланс непідтверджені цифри. Тепер шукаю партнера з капіталом, щоб реалізувати це все!)

4

Re: P2P SCAM | Мій досвід в нелегальному заробітку

Roman_zzz написав:

Дякую, тепер все стало зрозуміло. Exodus дійсно малює на баланс непідтверджені цифри. Тепер шукаю партнера з капіталом, щоб реалізувати це все!)

Я маю досвід у цій справі, але в телеграмі бан.
Пишіть https://телеграм/miniterkin