1

Тема: Шукаю ентузіастів для створення власного серверу ГТА 5 РП

Всім привіт. Не буду довго розписувати, щоб не займати ваш і свій час, напишу коротко.

Я та мої друзі вже давно пов’язані з гейм індустрією, грали в різноманітні ігри за 2 з половиною десятка років нашого життя, але завжди нашим фаворитом була серія ігор Grand Theft Auto. У кожного з нас різний досвід пов’язаний з цією серією. Хтось грав переважно на проектах ГТА 5 та знайомий з багатьма тонкостями цієї гри, хтось переграв в багато ігор, але зостається вірним цій самій грі, а хтось хтось майже все своє життя провів в САМПі і хоча, можливо, зараз є важливіші справи, таке як життя і робота, але не жалкує ні хвилини «потраченого» часу. При цьому всі ми вагомий відрізок свого життя провели в різноманітних іграх і всіх нас об’єднує одне- МРІЯ СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ СЕРВЕР ГТА.

Ця ідея завжди переслідувала кожного з нас. Впродовж життя кожен з нас мав різноманітний досвід гри, але ми завжди помічали якісь деталі, недоліки, придумували ідеї які можна було б реалізувати і покращити ігровий досвід. Хтось намагався донести ці ідеї, а хтось просто розумів що всі існуючі проекти зациклені на відмивання донату, не даючи своїм гравцям майже нічого взамін, штампуючи свої сервери пачками. І всі ми мусимо жити в такій реальності, яка б вона не була. Але мрія це змінити завжди була в наших серцях.

Коли я зустрічаюсь з кимось зі своїх хлопців, ми можемо випадково згадати за рп і наша розмова затягнеться на години, у кожного з нас є цей запал всередині і бажання створити щось дійсно революційне. У що захочеться грати, де захочеться бути і здобувати все новий і новий досвід гри. І звісно ж, чим ми зможемо керувати. Втілювати свій потенціал, робити щось, що буде захоплювати і інших людей. І звісно ж, зробити цей мрійливий світ нашим заробітком, який не буде залежати від того, вийшли ми сьогодні на роботу чи ні. У що ми самі залюбки захочемо пограти та провести свій вільний час у колі друзів.

Напевно, ви вже помітили, що цей текст не був доволі коротким) але це насправді лиш верхня частина айбергу того, про що ми можемо говорити годинами. Тому я вирішив зібрати команду таких же людей, які палають цією ідеєю, які можливо розуміють, що таке рп, а можливо навіть і ні, просто хочуть відправитись разом з нами у цю подорож, де ми хочемо створити щось історичне у світі рп проектів, хоча це може виглядати доволі скептично, на перший погляд, але потенціал у цього «стартапу» дійсно є. І багато великих проектів починались саме з такого невеличкого тексту, можливо навіть десь на форумі)

У нас вже є «костяк» команди, люди, для яких це дійсно мрія по житті, зробити проект гідний того, щоб самому туди зануритись. В яких є неабиякий досвід в світі РП. Я, в ролі організатора і менеджера проекту, буду його головним куратором, відповідальний за проект в цілому, його команду, налагоджений процесс і бюрократію. Друг номер 1- в ролі ідейного продюсера, креатора, куратора і спонсора проекту. Друг номер 2- в ролі досвідченого гейм дизайнера, куратора і спонсора проекту. Всі ці люди мають великий багаж досвіду рп проектів, тому як ніхто інший розуміють гравців, їхні проблеми, речі, які мають обов’язково бути та актуальні проблеми в цілому. У нас вже є база ідей, систем, цілі таблиці з продуманою економікою світу та його наповненням, різні моделі які можна було б втілити в гру та розбавити ігровий досвід. Ми шукаємо ентузіастів, людей, які готові до того, щоб посвятити якійсь час саме розробці цього світу, які готові до того що до запуску проекту ніхто не буде отримувати за це прибуток, людей, які мають досвід в програмуванні, дизайні, рекламі, якісь зв’язки, або будь що, що допоможе у проекті. Також якщо ви не маєте досвіду але хочете допомогти, підтримати, створити аудиторію, будь-як, теж можете мені писати.

Дякую за увагу.

@maksimberlinets (maksuss)

2

Re: Шукаю ентузіастів для створення власного серверу ГТА 5 РП

доброго вечора,давайте щось придумаємо