1

Тема: DevOps мітап від Profisea Labs

29 вересня о 19:00 запрошуємо вас на DevOps мітап від Profisea Labs, на якому дізнаєтесь, як ефективніше працювати з AWS, Kubernetes та eBPF. Разом з Raiffeisen, PrivatBank, WePlay Esports та Profisea Labs проведемо панельну дискусію про роль Kubernetes у різних сферах бізнесу.

В програмі:
“Досвід WePlay Esports при переході на AWS: найкращі бізнесові та DevOps помилки” – Олексій Петричко, Head of Engineering в WePlay Esports.

“Packet filtering (eBPF) into Calico and Cilium. Відмінності Container network interfaces” – Станіслав Коленкін,  Senior Solutions Architect / DevOps Manager в Profisea.

Панельна дискусія, де будемо обговорювати безпеку, продуктивність та масштабування Kubernetes разом зі спікерами: Григорієм Тациєм, CTO Raiffeisen Bank, Денисом Ладіком, Head of the Software Systems Operation Department PrivatBank, Олексієм Петричко, Head of Engineering в WePlay Esports, Антоном Грішко, Chief DevOps Architect в Profisea Labs, та Станіславом Коленкіним, Senior Solutions Architect / DevOps Manager в Profisea.

Модератор: Андрій Бурлуцький, Head of Marketing в Profisea Labs.

Коли? 29 вересня, з 19:00 до 21:30 чекаємо вас на YouTube-каналі.
Мова доповідей: українська.

Приєднуйтесь до мітапу безкоштовно за посиланням: https://bit.ly/3BHzEf9