wander написав:Панове, потрібна порада. Пропонує офер ірландська продуктова компанія напряму, якої немає на українському ринку, відповідно дає більш обмежений перелік всяких плюшок на відміну від українських аутсорс компаній, наприклад, не надають робочу техніку (через складнощі її доставляння в Україну) або ФОП прийдеться вести самому тощо. І, я от думаю, наскільки було б погано спробувати випросити в них більше грошей?
Я щось протупив та не одразу зрозумів, що це ж закордонна компанія, а суму назвав як для реалій українського ринку..
самі плюси
ірландська продуктова компанія напряму
до нас ірландці з республіки Ірландія ставляться як до братів по крові, бо вони у свій час вибороли незалежність від окупанта (Британії) і дивляться на нас як на тих, хто проходить той самий шлях
дає більш обмежений перелік всяких плюшок на відміну від українських аутсорс компаній
бо українські аутсорс компанії половинять дохід гребця і за рахунок цього на декілька відсотків компенсують аби не було настільки боляче
наприклад, не надають робочу техніку
ну й відповідно фізично не можуть понаставляти всіляких трекерів; а запасний вживаний ноут можна придбати цілком реально придбати за 15к гривень, а за 25к+ гривень більш-менш реально придбати і новий базової конфігурації, що для гребця не є аж такою проблемою
ФОП прийдеться вести самому
для цього потрібен бухгалтер, послуга коштує від 500 грн щомісяця, що є навіть смішно (хоча я про довоєнні реалії, ну може 700)
спробувати випросити в них більше грошей
півтора української галерної ставки більш-менш реально, однак на жаль, зважаючи на те що вже названа сума, думаю додаткові 500 єнотів можна спробувати вибити; ну й ще варіант особливо класно показати себе впродовж випробувального і тоді на підсумковому мітингу після випробувального попросити заслужені +500 єнотів.
Галери маст дай! Я щоправда зараз на галері, однак це вимушено, бо ще не маю нормального дозволу на проживання аби працювати на цьому ринку без всяких українських прокладок...