1

Тема: Допоможіть з обліком товару на складі

Всім привіт, в голові декілька ідей але не можу правильно сформулювати та зрозуміти де краще створити таку систему, схожу до системи "новой пошти" але без "тсд" а ручного режиму.

Задача полягає у чому:
Є склад який містить в собі 20 полиць середнього розміру, кожна з яких містить певний товар, який може змінюватись з часом.
Я хочу дати номер полиці кожній полиці на складі:
Приклад:
Полиця 1 - на нії знаходиться банан, зефір, шоколад молочний.
Полиця 2 - на нії знаходиться шоколад чорний, бісквіт, хліб.
....
Полиця 20 - пуста.

І припустимо я забув що на 1-й полиці знаходиться товар банан і я хочу подивитись де він знаходиться або через запит або просто візуально подивитися щоб знайти його.

В теорії я розумію що можна створити банально таблицю в excel і там вести ці дані але якщо склад буде містити 200 полиць то вже буде важче вести таку таблицю і одночасно заносити товар на полиці і забирати товар звідти.

І от я не можу зв'язати 1+1, як то краще зробити це, щоб трішки спростувати весь процес.
Можливо хоть ідеями поділитесь, бо в голові бардак і важко зрозуміти як це правильно зробити і в чому.
Можливо є трішки важко висловився то поправте і я перефразую це якось.
P.S. Дякую наперед)

2

Re: Допоможіть з обліком товару на складі

У вас є фізичний склад (це не навчальне завдання), і ви думаєте оптимізувати його роботу самописною програмою? Чи не самописною, а питаєте, яку використати? Зверніть увагу, що на НП та у магазинах, де багато товарів по поличках, використовуються сканери штрих-кодів. Бо інакше все одно доводиться набирати на клавіатурі чи обирати зі списку, а це все одно незручно.