Тема: Стабільний телеграм бот на Python

Привіт, розкажіть що є запорукою стабільності гт бота.Якісь фішки, чи з чим стикались, можливо щось неочевидне для новачків. І як краще деплоїти...
Має бути цікаво багато кому, дякую.

2 Востаннє редагувалося Firefox is dead (15.03.2023 18:52:17)

Re: Стабільний телеграм бот на Python

нумо ввічливо дамо відповіть на запитання даного індивіда (користувача)!

Запорукою стабільності телеграм бота є добре написаний і протестований код, а також належна конфігурація серверів та баз даних, на яких працює бот. Ось деякі фішки та поради, які можуть допомогти забезпечити стабільну роботу телеграм бота:

    Використовуйте бібліотеки для написання бота. Такі бібліотеки як aiogram допомагають зменшити кількість помилок, що можуть виникнути при написанні коду з нуля.

    Забезпечте відлагодження коду та логування помилок. Це допоможе вам швидко знайти та виправити проблеми, які можуть виникнути в процесі роботи бота.

    Плануйте та здійснюйте регулярне обслуговування серверів, на яких працює бот. Забезпечення безперебійної роботи бота залежить від належної настройки серверів, використання необхідного обладнання та програмного забезпечення.

    Додайте можливість відновлення роботи бота в разі аварійного завершення процесу або відключення сервера. Наприклад, ви можете використовувати сервіси, які забезпечують автоматичне перезапускання процесів у разі їх аварійного завершення.

    Використовуйте правильні технології для зберігання та обробки даних. Наприклад, використання баз даних з підтримкою транзакцій та індексів може допомогти забезпечити безперебійну роботу бота.

    Тестуйте бота перед випуском у продакшн. Для цього використовуйте тести з автоматичною перевіркою функціональності, а також тести з навантаженням, щоб переконатися в тому, що бот здатен працювати зі значним навантаженням.


а взагалі, на ютюбі є 10^100 відео, як писати тг ботів (їх (відео) не зробили лише ті кому ліньки)
і це вже настіки заїжена тема, що нікому і не цікаво ._.
Ця тема є досить загальновідомою, тому можливо, ви помиляєтесь, що вона зацікавить аудиторію.

трішки не вийшло  :[

https://www.google.com/search?q=телеграм+бот
Приблизна кількість результатів: 9 490 000 (0,36 с)

https://www.google.com/search?q=telegram+bot
Приблизна кількість результатів: 74 100 000 (0,28 с)

https://replace.org.ua/search/1629629404/

Подякували: leofun011