Тема: Порадьте ШІ для генерації фото/відео контенти

Власне питання в самій назві
Завдання: генерувати фото/контент за текстом. Якщо поділитеся досвідом використання конкретних мереж - буду вельми вдячний :)

2 Востаннє редагувалося P.Y. (18.06.2023 18:05:17)

Re: Порадьте ШІ для генерації фото/відео контенти

Один час трохи грався з москальським rudall-e. Не раджу. Головний недолік: його робили москалі й тренували на картинках з рунету, решта недоліків — наслідки.
Малює досить фотореалістично, але потворно, особливо людей (крім путіна). Малюнки в стилі Васі Пупкіна Ложкіна і Босха малювало досить непогано. Достатньо антропоморфно за замовчуванням малює тільки путіна. Проблему потворності вдається обійти, додавши слово «путін» у текстовий запит. Тобто, якщо за запитом «гола дівчина» воно вам намалює триногого мутанта з бородою і цицьками на ліктях, то «гола дівчина-путін» вже має шанс виглядати як анатомічно правильна дівчина. (Звучить кумедно, але це справді спрацьовувало. Схоже, там стоїть якийсь блок, щоб за словом «путін» воно не малювало монстрів).

Переваги: вміє малювати цицьки. Інколи пробує щось писати буквами, і з написаного інколи навіть можна вловити загальний зміст, хоча по-справжньому букв не знає (письмо — не закладена функція, букви лише частково схожі на справжні — схоже, що воно саме́ їх частково вивчило з картинок).