1

Тема: Мапа коворкінгів України

https://i.imgur.com/I33GTWs.jpg

Актуальна на сьогодні інформація по всім працюючим коворкінгам України, які знайшли. Кого цікавить — заходьте, обирайте, коментуйте, підписуйтесь. Все вручну перевірено, де було незрозуміло - дзвонили і зʼясовували напряму. Користуйтесь, поки вся інфа свіжа.

Коворкінгам зараз непросто — підтримайте їх, обовʼязково навідайтесь, якщо є така можливість, щоб не закрились і вистояли. Це невідʼємна частина нашої спільної ІТ-екосистеми, яка зараз переживає важкі часи. Дякую!

Якщо пропустили, або забули якийсь коворкінг — пишіть, обовʼязково додамо.

Посилання: https://coworkON.com

2

Re: Мапа коворкінгів України

На картинці вказана Полтава, пішов на сайт - ахрін... Що за обман?

3

Re: Мапа коворкінгів України

Один заклад в Полтаві тільки знайшли- https://coworkon.com/spaces/friendzone

В такому випадку краще просто по мапі шукати, без фільтрів по місту. Коли коворкінг тільки 1, то сенсу в таких фільтрах небагато... ????♂️

Якщо знаєте ще - пишіть, додамо.

Подякували: flatliner1

4

Re: Мапа коворкінгів України

В тому то й справа, що я й цього одного не знаю, тому зацікавився... Дякую

5

Re: Мапа коворкінгів України

Є безкоштовні 2 купони на знижку 100 грн на 1 день коворкінгу у Києві у "Rivvorking" та в "Osoka Space" (це на Осокорках). Забирати тут - https://coworkon.com/spaces/rivvorking і тут - https://coworkon.com/spaces/osoka-space . Там супер-швидка реєстрація і 2-кліка мишкою, 3 дні на "погашення" (використання). Щоб отримати знижку, у коворкінгу сказати свій username на coworkON (адміністратор бачить, хто забрав купон).

Також є 1 купон на 200 грн на денну оренду на коворкінг у Камʼянець-Подільському: https://coworkon.com/spaces/iadro-coworking

Далі буде більше. Можу постити, якщо буде цікаво чи зараз всі поховались?  *SCRATCH*