Re: Особливості IDE PhpStorm
І на останок:
Для чого це писати?
public function __construct($message, $code) { parent::__construct($message, $code); }
Я написав штучний приклад, а не живий код...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → PHP → Особливості IDE PhpStorm
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
І на останок:
Для чого це писати?
public function __construct($message, $code) { parent::__construct($message, $code); }
Я написав штучний приклад, а не живий код...
throw HTTP_Exception::factory(404, "Запрошений URL ':uri' не знайдено на даному сервері.")
Вигода - менше класів треба застосовувати.
У вас все рівно має бути клас HTTP_Exception
Чому просто не писати ось так, я так і не зрозумів.
throw new HTTP_Exception("Запрошений URL ':uri' не знайдено на даному сервері.", 404)
Кількість класів однакова
Якщо зможете напишіть в приватні повідомлення, або в окрему тему, а тут будемо про шторм
Короче, грохнув я шторм (і рука не здригнулась). Я уявляв платну IDE значно кращою...
Короче, грохнув я шторм (і рука не здригнулась). Я уявляв платну IDE значно кращою...
На колір і смак. Особисто я знайшов більше переваг у неї ніж в нетбінс. Саме тому і перейшов.
В нетбінс кодив близько 3х років (А скільки часу ви кодили в нетбінс? ? )
На колір і смак. Особисто я знайшов більше переваг у неї ніж в нетбінс. Саме тому і перейшов.
В нетбінс кодив близько 3х років (А скільки часу ви кодили в нетбінс? ? )
Роки три використовував нетбінс досить рідко, бо займався веб-програмуванням по залишковому принципу - лише незначний час після роботи, причому лише коли на це було бажання - як хоббі. Ну і років два більш-менш інтенсивно, коли побачив, що за веб-програмуванням досить цікаве, перспективне і високооплачуване майбутнє.
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися