1

Тема: Парсинг

Потрібно спарсити сайт . І використовувати його кнопки і поля в середині десктопної программи . типу створити клієн типу десктоп . Також отримувати значення після відповідді сайту . Знаю є программа яка свторює десктопні додатки типу як на c# тільки для php

2

Re: Парсинг

Хто використовував php qt дайте якісь посилання на встановлення під убунту

3

Re: Парсинг

Знайшов як писати десктопні додатки на php . Тепер основне як створити типу кліента за допомогою чого можна отримувати данні і відправляти їх же  ?

4 Востаннє редагувалося Blast (17.05.2014 22:56:57)

Re: Парсинг

Сніфером вибив пакети . все працює . Є посилання .

s1:w:9706:0.00000441:0.00000001:0:4c31ea2bb32c433a526ad050ce8123c72a2625c0e3b408f786c6:hjy743aR3N4C:802:ghwh4u:4238c484b92bc2dfbaf03cdcb15f91f497c33b07d3165c7c6:hjy77laR3N4C:801:0:0.000000

Що точно зрозумів так це w - виграш l- lose

Все працює . Будем фармитись в ручну , а в майбутньому автоматично = )

5

Re: Парсинг

Як розібрати стічрку що зверху по частинах або в масив на приклад ?

6

Re: Парсинг

wВиграв чи програв
7787Кількість очок
0.00000464Загалом
0.00000003Ставка

Все працює = )

7

Re: Парсинг

Panda написав:

Як розібрати стічрку що зверху по частинах або в масив на приклад ?

$parts = explode(':', $string);

8

Re: Парсинг

Replace написав:
Panda написав:

Як розібрати стічрку що зверху по частинах або в масив на приклад ?

$parts = explode(':', $string);

Як організувати перехід по послинанню , а потім його парсинг ?

header("http");
$html = file_get_html('http://');

9

Re: Парсинг

http://hashcode.ru/questions/15474/%D1% … %D0%B0-php

10

Re: Парсинг

$html = file_get_contents('http://');


Не працює (немає відповіді)

11

Re: Парсинг

Panda написав:
$html = file_get_contents('http://');


Не працює (немає відповіді)

url точно правильний?

12

Re: Парсинг

Replace написав:
Panda написав:
$html = file_get_contents('http://');


Не працює (немає відповіді)

url точно правильний?

Ні я просто вас всіх ... за дурнів тримаю

13

Re: Парсинг

Сервер налаштований так, щоб не віддавати відповідь запитам без юзер агента. Використовуйте курл ;-)

Подякували: miroslav.chandler1