1

Тема: Зміна фону у шаблоні phpbb

Тільки вчора вирішив проблему із паролем адміна, сьогодні виникає нова проблема. Хочу змінити фон у шаблоні phpbb. Кидаю потрібну картинку у папку стилю (theme/images). У файлі stylesheet.css змінюю стандартну картинку на ту що попередньо залив у папку (theme/images). Так як на скріні. Встановлюю цей щаблон із внесеними змінами, але фон залишається той самий, тобто фактичних змін нема. Що я зробив не правильно? Та як це виправити? Можливо попередній фон зберігається десь в кеші?

Post's attachments

4.jpg 41.29 kb, 212 downloads since 2014-06-30 

2

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

Eldorado написав:

Тільки вчора вирішив проблему із паролем адміна, сьогодні виникає нова проблема. Хочу змінити фон у шаблоні phpbb. Кидаю потрібну картинку у папку стилю (theme/images). У файлі stylesheet.css змінюю стандартну картинку на ту що попередньо залив у папку (theme/images). Так як на скріні. Встановлюю цей щаблон із внесеними змінами, але фон залишається той самий, тобто фактичних змін нема. Що я зробив не правильно? Та як це виправити? Можливо попередній фон зберігається десь в кеші?

швидше всього - кеш.

а в режимі incognito дивилися?

спробуйте дослідити це вручну - через панель веб-девелопера (Google Chrome - F12)
там і глянете - який насправді файл направив сервер на броузер в якості фону
там же можна спробувати вручну поміняти - переконатися чи тільки в цьому проблема.

з правами доступу на файл-зображення все впорядку?

Подякували: Eldorado1

3

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

Зайшов із Google Chrome. Фон взагалі чисто білий, нема ні старої, ні нової каринки. Нажимаю ф12, викидає от таке вінко http://i.piccy.info/i9/7f87ec52477fa673f9ffeab587ef00d9/1404150355/26770/662881/1_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-06-30-17-45/i9-6631586/800x210-r/i.gif

4

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

Eldorado написав:

Зайшов із Google Chrome. Фон взагалі чисто білий, нема ні старої, ні нової каринки. Нажимаю ф12, викидає от таке вінко http://i.piccy.info/i9/7f87ec52477fa673f9ffeab587ef00d9/1404150355/26770/662881/1_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-06-30-17-45/i9-6631586/800x210-r/i.gif

фон білий - бо так сказано

background-color: #FFFFFF;

в консолі є Resources - подивіться - чи отримав броузер qwerty.jpg

швидше за все  - він його не отримав, а от чому? може нема права на читання, може невірний шлях чи помилка в назві.

Подякували: Eldorado1

5

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

де можна подивитися права на читання? В Resources я його не знайшов.

6

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

Eldorado написав:

де можна подивитися права на читання? В Resources я його не знайшов.

на ту що попередньо залив у папку (theme/images)

десь тут.

раз залили в папку - значить є якийсь доступ ? ssh, ftp чи ще щось. якщо це веб-панель може - якийсь вбудований файловий менеджер.

Подякували: Eldorado1

7

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

В цьому вікні визначаються права?http://i.piccy.info/i9/1a9e884879045d070a5325e5a8952ca5/1404152667/15964/662881/1.pnghttp://i.piccy.info/a3/2014-06-30-18-24/i9-6631773/505x256-r/i.gif

8

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

До розгадки проблеми все ближче. Тепер у різних браузерах форум відображається по-різному. В Хромі з*явся потрібний фон, у інших не з*явився. Що ж це може бути?

9

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

Eldorado написав:

До розгадки проблеми все ближче. Тепер у різних браузерах форум відображається по-різному. В Хромі з*явся потрібний фон, у інших не з*явився. Що ж це може бути?

в усіх броузерах спробуйте зайти в режимі incognito - якщо картинка буде правильна - почистіть кеш броузера

Подякували: Eldorado1

10

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

У Мозілі чисто білий фон, у Яндексі стара картинка, у Хромі  новий фон. Я думаю, що це можете бути помилка в написанні коду і браузер в залежності від "продвинутості" виправляє цей код.

11

Re: Зміна фону у шаблоні phpbb

Очистив кеш браузера і все нормально. Відображає новий фон. Дякую за  допомогу. Чи можливий якись варіант, щоб відразу автоматично очищувати кеш для всіх браузерів? Наприклад на форумі 100 користувачів, щоб в них обновився форум, потрібно писати оголошення або якось по-іншому повідомити їх про очистку кешу. Чи можлийвий варіант через сервер це зробити?