Re: Щось пішло не так
Replace написав:Останнім часом Replace.org.ua нагадує мені сервіс сайт-злодій, де можна ставити питання на будь-яку тему та отримувати відповіді на них.
так це ж спеціальний розділ
це форум програмістів, шоб ви знали
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Щось пішло не так
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Replace написав:Останнім часом Replace.org.ua нагадує мені сервіс сайт-злодій, де можна ставити питання на будь-яку тему та отримувати відповіді на них.
FakiNyan написав:Replace написав:Останнім часом Replace.org.ua нагадує мені сервіс сайт-злодій, де можна ставити питання на будь-яку тему та отримувати відповіді на них.
так ви ж дизайнер наче
Cyan написав:FakiNyan написав:так це ж спеціальний розділ
так ви ж дизайнер наче
яким місцем я дизайнер?
FakiNyan написав:Replace написав:Останнім часом Replace.org.ua нагадує мені сервіс сайт-злодій, де можна ставити питання на будь-яку тему та отримувати відповіді на них.
Сиджу на одному форумі лінгвістів — там схожа ситуація, 10% лінгвістики, решта — флуд на різні теми. Потім частині людей це не сподобалось, вирішили заснувати свій справді лінгвістичний форум — і там те ж саме, з тією різницею, що флудять тепер не на форумі, а в скайпі, а лінгвотеми так само малоактивні.
Вибачте, якщо це порушує правила форуму, закрийте тему.
Просто вже звик, що тут є люди які знають (або знають де шукати) відповідь на будь-які питання
Cyan написав:FakiNyan написав:так це ж спеціальний розділ
Сиджу на одному форумі лінгвістів — там схожа ситуація, 10% лінгвістики, решта — флуд на різні теми. Потім частині людей це не сподобалось, вирішили заснувати свій справді лінгвістичний форум — і там те ж саме, з тією різницею, що флудять тепер не на форумі, а в скайпі, а лінгвотеми так само малоактивні.
буває так, що дівчина бере на себе активну роль (якщо їй характерна домінантна риса)
буває так, що дівчина провертає все так як вона хоче, але при цьому діє хлопець і від цього він думає, що він отакий красавчик, що добився цього, а насправді він просто не потітив як на нього вплинули
Ну от. А хочеться просто чесності, взаєморозуміння і якоїсь рівності, без головних і підлеглих, без відчуття, що тебе дурять чи ти дуриш когось...
quez написав:▼Прихований текст▼Прихований текст
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися