1 Востаннє редагувалося HetmanNet (01.11.2012 19:42:16)

Тема: Програма для платіжних терміналів :)

Хтось має досвід написання програми для платіжних терміналів? Чи реально зробити швидко платіжний термінал на базі OS Linux?

2 Востаннє редагувалося Ярослав (01.11.2012 19:51:44)

Re: Програма для платіжних терміналів :)

Якщо це якось допоможе - приклад C програми для діалогу ATM:
http://bytes.com/topic/c/answers/856970 … -program-c
На C++, симулятор ATM
http://www.gidforums.com/t-17106.html

3 Востаннє редагувалося HetmanNet (01.11.2012 20:18:23)

Re: Програма для платіжних терміналів :)

Мене переважно цікавить робота з приймачами купюр та чековими принтерами.

4 Востаннє редагувалося d4rkc10ud (02.11.2012 05:25:02)

Re: Програма для платіжних терміналів :)

А що кажуть сайти-виробники чекових принтерів та приймачів купюр? Вони ж мають рясніти від прикладв використання, в т. ч. під лінукс, QNX та NetBSD.

5 Востаннє редагувалося HetmanNet (02.11.2012 19:37:49)

Re: Програма для платіжних терміналів :)

d4rkc10ud написав:

А що кажуть сайти-виробники чекових принтерів та приймачів купюр? Вони ж мають рясніти від прикладв використання, в т. ч. під лінукс, QNX та NetBSD.

Досить солідні виробники мають приклади майже під всі ОС, але у нас в країні звикли до найдешевшого тому в кращому випадку доведеться сподіватися на кривий приклад для віндузяк.. хоча побачимо, може щось не погане придбали..

P.S. Сьогодні йшов повз банкомат Приватбанку і бачив як на ньому на весь екран горіла помилка як раз на етапі введення суми, комусь не пощастило.. хоча слід було очікувати від віндузяцького софту, бо переважно всі помилки як раз в лайнософтовській частині видаються.. ось такі справи.. краще вже на основі макоса чи лінукса робили.. :)

Подякували: miroslav.chandler, 67tyh76t76t2

Re: Програма для платіжних терміналів :)

HetmanNet написав:

P.S. Сьогодні йшов повз банкомат Приватбанку і бачив як на ньому на весь екран горіла помилка як раз на етапі введення суми, комусь не пощастило.. хоча слід було очікувати від віндузяцького софту, бо переважно всі помилки як раз в лайнософтовській частині видаються.. ось такі справи.. краще вже на основі макоса чи лінукса робили.. :)

А хіба приватбанк не перейшов на бубунту ?

7

Re: Програма для платіжних терміналів :)

Hanter написав:
HetmanNet написав:

P.S. Сьогодні йшов повз банкомат Приватбанку і бачив як на ньому на весь екран горіла помилка як раз на етапі введення суми, комусь не пощастило.. хоча слід було очікувати від віндузяцького софту, бо переважно всі помилки як раз в лайнософтовській частині видаються.. ось такі справи.. краще вже на основі макоса чи лінукса робили.. :)

А хіба приватбанк не перейшов на бубунту ?

Лише комп'ютери банківських працівників під Убунтою, а банкомати залишаються під віндою..

8

Re: Програма для платіжних терміналів :)

доречі так) пека на убунті, софт на джаві і тьотки далеко за 40, які поняття не мають шо роблять :D

Подякували: d4rkc10ud1

9

Re: Програма для платіжних терміналів :)

Це ще квіточки, бо в СпортМастєрє софт взагалі під ДОС)

10

Re: Програма для платіжних терміналів :)

d4rkc10ud написав:

Це ще квіточки, бо в СпортМастєрє софт взагалі під ДОС)

Кепкуєш?

Подякували: 67tyh76t76t1

11

Re: Програма для платіжних терміналів :)

на одній автобусній бачив дос, в мене був кернел панік :|

12

Re: Програма для платіжних терміналів :)

Кепкуєш?

На жаль чи на щастя ні. Воно навіть суму бонусу автоматично не рахує - касир дивиться яка в тебе картка(за кольором різняться) в голові розраховує і вбиває отримане значення в ДОС прогу (найвірогідніше на Clipper написаної). Система, звісно, ХР але прога під дос.

13

Re: Програма для платіжних терміналів :)

d4rkc10ud написав:

Кепкуєш?

На жаль чи на щастя ні. Воно навіть суму бонусу автоматично не рахує - касир дивиться яка в тебе картка(за кольором різняться) в голові розраховує і вбиває отримане значення в ДОС прогу (найвірогідніше на Clipper написаної). Система, звісно, ХР але прога під дос.

Я в щоці.. o_0

Подякували: 67tyh76t76t1

14 Востаннє редагувалося HetmanNet (14.11.2012 01:26:31)

Re: Програма для платіжних терміналів :)

Ось можливі варіанти комплектації

Варіанти обладнання написав:

Купюроприймач фірм: MEI, cahcode FLS, MVU, NV9
Чековий принтер: Printer Custom TG2840, RVP
Сенсор дисплей: KEETOUCH, MASTERTOUCH, GeneralTouch

Хтось з чимось із цього переліку працював?
Багато з цього можливо підключити через USB. Що правда драйвера не на все є під Linux.