Re: Поясніть за одруження
Ще десяток подяк за якісь дрібниці, і всі дівчата стануть моїми
Що Ви маєте на увазі?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Поясніть за одруження
Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 7 … 18 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Ще десяток подяк за якісь дрібниці, і всі дівчата стануть моїми
Що Ви маєте на увазі?
Ну якийсь же зв'язок між подяками й темою має бути?
Ну якийсь же зв'язок між подяками й темою має бути?
Коалі про то розкажіть
Все одно варто подумати, як конвертувати подяки в дівчат.
Все одно варто подумати, як конвертувати подяки в дівчат.
Я вже колись конвертував, познайомився з Мелісою.
Цікаво. І в чому секрет успіху — дівчата справді звертають увагу на рейтинг?
Секрет успіху в тому, що їй потрібна була допомога "програміста" от вона і писала всім "активним" користувачам. На рейтинг дівчата звертають увагу як на показник активності на форумі.
Їм цілком достатньо десяти пунктів
забув сказати, що той онлаєн гамазин я здав на 5
Правда на нього навіть ніхто не дивився, просто поставили 5.
Одному і посваритись не буде з ким, хоча б через це варто
як показує практика та фільм "бійцівський клуб" з самими собою й побитись можна
Як щодо теми для розмов? Чи Ви вже цю нею зробили?
забув сказати, що той онлаєн гамазин я здав на 5
Правда на нього навіть ніхто не дивився, просто поставили 5.
Завжди бісило, що вони дивляться, максимум, на обкладинку й загальне оформлення. Якщо простенька задачка, то ще перевіряють на правильність, а як щось серйозне, то їм влом.
FakiNyan написав:забув сказати, що той онлаєн гамазин я здав на 5
Правда на нього навіть ніхто не дивився, просто поставили 5.Завжди бісило, що вони дивляться, максимум, на обкладинку й загальне оформлення. Якщо простенька задачка, то ще перевіряють на правильність, а як щось серйозне, то їм влом.
Ну так норм, яка різниця, що вони скажуть, головне щоб ви самі то все робили і розуміли, що робите. Ви ж за знаннями прийшли туди, а не за увагою викладачів до своїх лаб.
Все одно добиває, коли ти трудився, вклав свої сили, а ніхто, крім тебе, взагалі не бачив, наскільки крута ця штука.
Все одно добиває, коли ти трудився, вклав свої сили, а ніхто, крім тебе, взагалі не бачив, наскільки крута ця штука.
можете от тут то все показувати, ми оцінимо
Якщо я ще згадаю, куди його поклав… Вам справді потрібен недороблений асм, написаний на паскалі з асемблерними вставками? Якби я робив його зараз, багато що робив би зовсім інакше. Тому ні, його ще треба довести до досконалості, як мінімум, що можна робити нескінченно довго…
Питання в іншому: яким має бути твій проект, щоб його справді хтось, крім тебе самого, оцінив?
Якщо я ще згадаю, куди його поклав… Вам справді потрібен недороблений асм, написаний на паскалі з асемблерними вставками? Якби я робив його зараз, багато що робив би зовсім інакше. Тому ні, його ще треба довести до досконалості, як мінімум, що можна робити нескінченно довго…
Питання в іншому: яким має бути твій проект, щоб його справді хтось, крім тебе самого, оцінив?
мені не тре, комусь може тре
Ну, це очевидно. Мені він самому зараз непотрібен, а комусь іншому — тим більше.
Добре, а що тоді може бути комусь потрібне в принципі?