Re: Попереднє ознайомлення з hub.org.ua
І в мене зависає. Через пошту не проходить реєстрація. Цікаво коли таке сталось. Зараз спробую на ще старішу версію відкотитись.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Ваші проєкти → Попереднє ознайомлення з hub.org.ua
І в мене зависає. Через пошту не проходить реєстрація. Цікаво коли таке сталось. Зараз спробую на ще старішу версію відкотитись.
До речі переглянув:
Тут перші два рівня будуть статичними, користувач повинен буде придумувати мітку на місці фрази "певна мітка".
Ось деякі наприклади:
`Мови програмування -> JavaScript -> closures`
`Операційні системи -> Android -> emulator`
і в мене питання. Adnroid - це і ОС, але для розробника важливіша його функція як фреймворка. Тому, якщо перші два рівня мітки будуть статичними, користувачу важко буде сформулювати правильно мітку. У випадку Android можна було б перефразувати:
Android -> OS -> ...
Android -> Framework -> ...
чи
Android -> API -> ...
Все-таки бажано дати можливість користувачам пропонувати свої варіанти для статичних рівнів , оптимально через затвердження цих пропозицій модератором сайту.
PRY, дякую за зворотній зв'язок!
і в мене питання. Adnroid - це і ОС, але для розробника важливіша його функція як фреймворка. Тому, якщо перші два рівня мітки будуть статичними, користувачу важко буде сформулювати правильно мітку. У випадку Android можна було б перефразувати:
Android -> OS -> ...
Android -> Framework -> ...
чи
Android -> API -> ...
Краще таки статичні рівні формувати від категорії до підкатегорії, тобто
Framework -> Android -> ...
API -> Android -> ...
Центризм навколо Android (як ви навели приклад з бажаною ієрархією) можна зробити завдяки вказуванню своєї професії. Саме ідея із професіє-центризмом дуже кльова, бо вказавжи свою професію, користувач зможе отримувати дефолтну підписку на публікації, теми обговорення, рекомендації по IDE, літературі, проф-подіям і т.д.
Залишилось лише знайти час щоб для кожної професії нагуглити матеріал зі списку типу MUST HAVE. Це як для старту сайту, пізніше користувачі самі ділитимуться між собою подібним.
Стосовно старої версії на hub.org.ua, то я не став розбиратись що там перестало працювати, все-одно там жодного тесту я не написав, на відміну від нової версії. Хоча й нова, звичайно ж, може зараз десь не працювати, все-таки ще з альфа-версії я поки що не вибрався.
Задеплоїв нову версію на hub.org.ua, успішно зареєструвався і з пошти, і з кожної соцмережі. Покищо мітки ігноруються, хоча вже можна з ними погратись, прицінитись як воно буде.
Ще в багатьох місцях позалишався термін "навички", пізніше він буде перейменований у "контексти", маючи на увазі контексти для міток.
А, ще забув сказати, що повидаляв усіх користувачів разом із собою. Почав із "чистого листа". Все-одно ті кого видалив "зареєструвались і забули туди дорогу". Ну нічого, думаю я зможу запропонувати щось цікаве на цьому сайті пізніше.
Все-таки не зміг зареєструватись. Спочатку після введення E-mail , і Не робот, не прийшло повідомлення на пошту.
Попробував ще раз, - видає "неправильні параметри".
Стосовно міток, згоден, починати від більш загальних API чи Framework було б доцільніше.
Я зараз бачу що є непідтверджена пошта з двох адрес, новіша з яких використовує ukr.net. Пошта відправлялась двічі на цю адресу, після чого спрацювало обмеження по кількості спроб (це щоб не закидати когось спамом). Раніше я спеціально заводив обліковий запис на ukr.net щоб їхній поштовий сервер знав поштовий сервер на hub.org.ua. Мені пошта приходить у Вхідні. Подивіться, будь-ласка, якщо пошта не прийшла, може вона потрапила у Спам.
Якщо ж ви отримали пошту, то старий лінк активації дійсний пару днів. Але якщо ви його видалили навіть з видалених у пошті, то прохання відписатись щоб я видалив у себе цей старий лінк, тоді можна буде відправити новий лінк.
Хтось на сайт шле (4 рази) форму для реєстрації без галочки "я згоден з правилами сайта" (тобто мабуть вручну розблокували кнопку відправки форми). Я так розумію, що це користувачі заради інтересу тестують правильність роботи сайта .
Цікаво як змінилось розподілення навантаження на VSP після додавання gzip-стиснення на hub.org.ua. Оцей різкий перепад на графіку - це я якраз додав gzip-стиснення.
Те, що CPU трохи більше буде використовуватись, і що диск буде більше відпочивати - було очікувано, не очікував я зменшення використання оперативної пам'яті. Здавалось би для стиснення певного файла, все-одно його необхідно так само переганяти в пам'ять... мабуть справа в стисненні по частинам, чи щось таке...
В мене на пошті є тільки 2 лінки вчорашні, коли стопорився процес на введенні пароля.
Сьогоднішніх немає ні одного. В Спам звичайно ж дивлюсь в першу чергу.
Оті вчорашні лінки дійсні і сьогодні, і ще два дні будуть дійсні.
Мда, ця тема вже явно нагадує "театр одного актора". Що ж, приймаю це, беру паузу мабуть до релізу бета-версії hub.org.ua.
Все-таки подумайте на предмет відкритого доступу до сайту для "гостей", для ознайомлення з контентом. З "гостей" як правило з'являються нові користувачі. Зі свого досвіду, не пам'ятаю ні одного сайту, на який я зареєструвався б, попередньо не переконавшись, що він мені може бути корисним чи просто цікавим.
І ще. Пройшов в налаштуваннях "Вибір навичок та їх пріоритетності", зроблено практично, градуювання сподобалось за пріоритетністю. Думаю, ця таблиця наповниться додатковими навичками, яких зараз не вистачає, коли буде зворотня реакція користувачів.
Колись чув, що гугл почав розуміти джаваскрипт, але зараз побачив зворотнє.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нехай панель керування та кабінет буде на ангулярі, а от передок мусить генеруватися сервером. Бо без трафіку це проект для резюме.
noreplay@hub.org.ua гугл визначає як спам
Хто ще не в курсі, даний проект переріс у проект https://mblog.dev