Re: Шлях на мальовничу вершину
не треба бути крутим чуваком, аби критикувати когось
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Шлях на мальовничу вершину
Сторінки Попередня 1 … 4 5 6 7 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
не треба бути крутим чуваком, аби критикувати когось
Це хлопчик чи дівчинка?
Якщо ви не можете розрізнити, то яка вам різниця?
FakiNyan написав:Це хлопчик чи дівчинка?
ви якісь дивні питання задаєте. От йде сліпий, і питає в когось, хто поруч - "оце тут переді мною дорога, чи яма з піками заточеними?" а ви такий - "якшо ви не бачите, то яка вам різниця?"
МДА.....
Зараз би порівнювати сліпого з анімешником..
Очевидно ж, що останньому все одно хлопчик чи дівчинка.
koala написав:FakiNyan написав:Це хлопчик чи дівчинка?
ви якісь дивні питання задаєте. От йде сліпий, і питає в когось, хто поруч - "оце тут переді мною дорога, чи яма з піками заточеними?" а ви такий - "якшо ви не бачите, то яка вам різниця?"
МДА.....
Якщо ви сліпий і підозрюєте можливість потрапити в яму з піками, то вам не питати треба, а собаку-поводиря купляти. Чи просити вивести вас з небезпечної зони. Бо якщо вам просто підкажуть, що знаходиться в радіусі 10 метрів, то ви потрапите в таку саму хапепу, ці 10 метрів пройшовши.
▼Прихований текст
та шо ви причіпились, йдіть собі далі, ви далекі від мистецтва
Це ядерний вибух в ущелині і потік енергії звідти? Бо інакше мені важко пояснити, чому гори освітлені з різних боків, а хвилястий потік посередині має якісь довгасті плями.
з чого ви взяли, шо вони освітлені з різних боків? і ті плями - то калюжи! то тіпо болото
обмазався крітою, і дивився один тутор, котрий розповідає про фічі кріти під час малювання, озьдо моя копія
http://не-дійсний-домен/rygTb/38a8740456.png
детальніше
з чого ви взяли, шо вони освітлені з різних боків?
Бо скелі ліворуч від вибуху мають тінь зліва, а праворуч - справа. Якби це було сонце, то тінь була б з одного боку - нашого.
FakiNyan написав:з чого ви взяли, шо вони освітлені з різних боків?
Бо скелі ліворуч від вибуху мають тінь зліва, а праворуч - справа. Якби це було сонце, то тінь була б з одного боку - нашого.
то я експерементував
дивлюсь відеов про value та color, і мужик каже, шо А та В мають однаковий колір
Відкриваємо картинку в якомусь графічному редакторі, піпеткою вибираємо колір клітинки А, цим кольором мазюкаємо доріжку від клітинки А до клітинки В.
та це я і сам знаю, але я хочу бачити справжні кольори лише своїми очима. Точніше, вміти порівнювати кольори
Очима? Це складно, людське око показує не абсолютні кольори, а відносні (що й демонструє ця картинка). Хоча, якщо ізолювати квадратик зображення й оточити його якимось фіксованим кольором, то можна спробувати й очима...