181

Re: Смішні та/чи корисні картинки

https://i.ibb.co/xHgrF7w/Untitl1ed.jpg

182

Акула в такому малому просторі не зможе жити. Їй потрібно постійно плисти вперед, щоб дихати.

183

Це селфі іммігрантів біля американської стіни)))

184

так виглядають монети в країні, де 35% населення безграмотні
https://replace.org.ua/uploads/images/9801/4845ce227cfd2114c94fd8de4491a0c7.jpg

Подякували: FakiNyan, ch0r_t, flatliner3

185 Востаннє редагувалося ch0r_t (03.12.2020 10:31:40)

Я чув вони їх називають там "капейкамі". (чи то "руплями", не згадаю.)
редаг.

frz написав:

Мамонт - львівський природничий музей

А є у вас в HD?, бачте ніколи мамонта останок не зрів, особисто. А тут деталей не видно. Це Український мамонт чи імпортований?

186

▼мамонт

А тут деталей не видно. Це Український мамонт чи імпортований?

Сфоткано ще до карантину, найближчим часом туди не піду точно. Колись підвезуть вакцину, тоді може. Мамонт знайдений в Івано-Франківській області, наскільки я пригадую з опису.

Подякували: ch0r_t1

187 Востаннє редагувалося ch0r_t (03.12.2020 12:43:33)

▼вакцину

Достатньо просто просякнути свою плоть святою рідиною, я використовую кровавий кагор(чи...те що АТБ видає за "кагор"), я захищений так у же третій тиждень..принаймні від піклувань. Надію маю що не відрізню симптоми якоїсь хвороби від похмільного синдрому і просто здохну на місці раптово, задоволений, спокійний і без турбот.
https://www.youtube.com/watch?v=6jiWl0XRYbY

188

▼святою рідиною

Сам віруючий, при цьому розрізняю віру і релігійну дурість.

І повів Його в Єрусалим, і на наріжнику храму поставив, та й каже Йому: Як Ти Син Божий, кинься звідси додолу! Бо написано: Він накаже про Тебе Своїм Анголам, щоб Тебе берегли! і: Вони на руках понесуть Тебе, щоб коли не спіткнув Ти об камінь Своєї ноги! А Ісус відказав йому в відповідь: Сказано: Не спокушай Господа Бога свого! І диявол, скінчивши все цеє спокушування, відійшов від Нього до часу.
Матвія 4:9-13

▼Прихований текст

189

▼рідина

Моє сестра теж повторює аби я кидав пити бачте це як вона каже "погано для імунітету" на що я відповідаю завжди - "де твій клятий диплом лікаря? замовкни." Я не можу ні рядку прози вичавити і ніякого діла почати без "крові", не кажучи вже про те аби протягти крізь всі ці святки і родичів, люди інтелігентні називають це "high-functioning alcoholic"

190

https://replace.org.ua/uploads/images/9801/1eede598f986befe78b56520b27ddb78.jpeg

191

true story...

192

Перший день коли купив круту дрельку
https://replace.org.ua/uploads/images/9801/72e5ea19c34bc9dab782ae2898656adb.png

Подякували: P.Y.1

193

Колись так пробував просвердлити дірку в ножівці, від якої ручка відвалилась. Два дні дирчання, й ніякого результату :(

194

P.Y.
Напевне свердло було з м'якшого металу, ніж ножівка. Для твердих металів є спеціальні свердла з додаванням кобальту. Плюс в деяких випадках швидкість обертання свердла має бути високою. Звичайний побутовий дриль в таких випадках не допоможе.

Подякували: leofun01, P.Y.2

195

Torbins написав:

P.Y.
Напевне свердло було з м'якшого металу, ніж ножівка. Для твердих металів є спеціальні свердла з додаванням кобальту. Плюс в деяких випадках швидкість обертання свердла має бути високою. Звичайний побутовий дриль в таких випадках не допоможе.

швидше - навпаки
високі оберти вбивають термообробку свердла.
як мова про температрну різку - тоді вже правильніше лазер чи електродуга.

Подякували: P.Y.1

196

P.Y. написав:

Колись так пробував просвердлити дірку в ножівці, від якої ручка відвалилась. Два дні дирчання, й ніякого результату :(

Колись теж подібне було, тіко зі звичайним металом. Свердлю, ніби потроху процейс йде, водички підливаю, шоб не перегріти, трохи надавлюю, але повільно, ппц.

▼Причина

Просто на гвинтоверті був встановлений не той режим і свердло крутилося не в ту сторону  *PARDON*

Подякували: plusxx1

197

Могло ще бути свердло по дереву ну і це би було дивно але може то було побідитове свердло.

198 Востаннє редагувалося P.Y. (13.12.2020 14:24:38)

Коли сведлив був ножівку, то пробував і свердлом по металу, і побідитовим (яке по бетону), і в одну сторону, і в другу, і в звичайному режимі, і з ударником — не бере. Грубо кажучи, це все одно, що свердлом свердлити свердло. Але на фото ми бачимо дірки в молотках і напильнику — які свердла краще брати для цього?

199

А взагалі, увесь цей інструмент точиться наждаком — наждачний круг чи навіть наждачний папір придатний для поставленої задачі. Робимо щось назразок беззубої кругової пилки з якогось легкооброблюваного матеріалу (дерево, пластик), обклеюємо робочу частину наждачним папером, і можна йти робити дірки в пильному полотні  8)

200

Роздивившись уважніше будову інструмента, знайшов простіший спосіб полагодити — без свердління полотна, лише дві дірки в м'якій пластмасовій ручці й два гвіздочки. У будь-якому разі, дякую, що нагадали про нього :)