1

Тема: Як вказати адрес файл по замовчування?

Привіт, є кнопка:

<input type="file" name="img" >

як зробити так щоб коли сторінка загрузилася файл вже був прикріплений? Де вказувати адрес завантажувального файла по замовчуванні? пробував і src і value, нічого не допомагає.
Підкажіть будь ласка.

2 Востаннє редагувалося koala (22.04.2016 10:20:17)

Re: Як вказати адрес файл по замовчування?

Ніде, звісно. А то я так буду /etc/passwd і /etc/shadow прикріплювати і завантажувати без запитів.

Подякували: 221VOLT1

3

Re: Як вказати адрес файл по замовчування?

koala написав:

Ніде, звісно. А то я так буду /etc/passwd і /etc/shadow прикріплювати і завантажувати без запитів.

А через js ніяк не можна таке реалізувати?

4

Re: Як вказати адрес файл по замовчування?

Тут відповідь на Ваше запитання: http://stackoverflow.com/a/20537822/2180005
В 2 словах: це неможливо.

Подякували: 221VOLT1

5

Re: Як вказати адрес файл по замовчування?

Може розповісте, що хочете зробити? Може допоможемо вигадати обхід такої необхідності....

Подякували: 221VOLT1

6

Re: Як вказати адрес файл по замовчування?

Kasper написав:
koala написав:

Ніде, звісно. А то я так буду /etc/passwd і /etc/shadow прикріплювати і завантажувати без запитів.

А через js ніяк не можна таке реалізувати?

Ви зрозуміли, що я написав? Це було б діркою в безпеці, тому таке неможливо.

Подякували: Kasper, 221VOLT2

7

Re: Як вказати адрес файл по замовчування?

Якщо коротко то є сайт на якому  я добавляю статтю, назву, картинку і описання. Коли новина добавлена і після чого я хочу її редагувати то стара назва і описання підтягуються з бази автоматично, а картинки ні, потрібно заново вказувати розташування картинки на компютері... але навіщо це робити якщо картинка вже й так завантажена на сервер. Сама головна проблема полягає в тому що сайт писав не я тому і код не мій, мені важко в ньому розібратися що за що відповідає тому не знаю як зробити обхід цієї проблеми.
Сам автор коду знайшов вирішення цієї проблеми, але це чомусь не працює на сайті, хоча він говорить що помилок не має і все має працювати.

if ($_FILES['img']['tmp_name']) move_uploaded_file($_FILES['img']['tmp_name'], 'catalog/img/'.$Row['dimg'].'/'.$Param['id'].'.jpg');

ось код сторінки де редагується стаття:

<?php 
UAccess(2 and 1);
$Param['id'] += 0;
$Row = mysqli_fetch_assoc(mysqli_query($CONNECT, "SELECT `added`  FROM `load` WHERE `id` = $Param[id]"));
if ($_SESSION['USER_GROUP'] == 1 and $Row['added'] != $_SESSION['USER_LOGIN']) MessageSend(1, 'У вас не прав для редактирования этой новости', '/loads');


if (!$Param['id']) MessageSend(1, 'Не указан ID материала', '/loads');
$Row = mysqli_fetch_assoc(mysqli_query($CONNECT, "SELECT `cat`, `name`, `text`, `dimg`, `link`, `zero` FROM `load` WHERE `id` = $Param[id]"));
if (!$Row['name']) MessageSend(1, 'Материал не найдена', '/loads');
if ($_POST['enter'] and $_POST['text'] and $_POST['name'] and $_POST['cat']) {
$_POST['name'] = FormChars($_POST['name']);
$_POST['text'] = FormChars($_POST['text']);
$_POST['cat'] += 0;

if ($_FILES['img']['tmp_name']) {
if ($_FILES['img']['type'] != 'image/jpeg') MessageSend(2, 'Не верный тип изображения.');
$_POST['link'] = 0;
$_POST['zero'] = 1;
} else $_POST['zero'] = 0;


//це чомусь не працює. Мало б бути так: Якщо юзер нажав зберегти статтю, але не вибрав картинки то підтягується стара картинка яка вже знаходиться на сервері.
if ($_FILES['img']['tmp_name']) move_uploaded_file($_FILES['img']['tmp_name'], 'catalog/img/'.$Row['dimg'].'/'.$Param['id'].'.jpg');

mysqli_query($CONNECT, "UPDATE `load` SET `name` = '$_POST[name]', `cat` = $_POST[cat], `text` = '$_POST[text]', `link` = '$_POST[link]', `zero` = $_POST[zero] WHERE `id` = $Param[id]");
MessageSend(2, 'Новость отредактирована.', '/loads/material/id/'.$Param['id']);
}


Head('Редактировать материал') ?>
<body>
<div class="wrapper">
<?php Menu1() ?>
<div class="header"></div>
<div class="content">
<?php Menu2() ?>
<?php Menu();
MessageShow()  
?>
<div class="Page">
<?php

//тце форма яка відповідає за редагування статті
echo '<form method="POST" action="/loads/edit/id/'.$Param['id'].'" enctype="multipart/form-data">
<input type="text1" name="name" placeholder="Название новости" value="'.$Row['name'].'" required>
<br><select size="1" name="cat">'.str_replace('value="'.$Row['cat'], 'selected value="'.$Row['cat'], '<option value="1">Девушки</option><option value="2">Авто</option><option value="3">Дети</option><option value="4">Анимация</option><option value="5">Дота 2</option><option value="6">Магазин</option><option value="7">Животные</option><option value="8">Отдых</option><option value="9">Парни</option><option value="10">Видео</option><option value="11">Прикол</option><option value="12">Природа</option><option value="13">Работа</option><option value="14">Разное</option><option value="15">Школа</option><option value="16">Смс</option><option value="17">Тусовки</option><option value="18">Универ</option>').'</select>
<br><input type="video" name="link" placeholder="HTML-код ролика">
<br><br><input type="file" name="img"> (Изображение jpg)
<br><br><textarea class="Add_L" name="text" required>'.str_replace('<br>', '', $Row['text']).'</textarea>
<br><input type="submit" name="enter" value="Сохранить"> <input type="reset" value="Очистить">
</form>'
?>
</div>
</div>
<div class="dreapta">
<!--LiveInternet counter--><script type="text/javascript"><!--
document.write("<a href='//www.liveinternet.ru/click' "+"target=_blank><img src='//counter.yadro.ru/hit?t14.6;r"+
escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"":
";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth?
screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+
";"+Math.random()+
"' alt='' title='LiveInternet: показано число просмотров за 24"+
" часа, посетителей за 24 часа и за сегодня' "+
"border='0' width='88' height='31'><\/a>")
//--></script><!--/LiveInternet-->
</div>
<?php Footer() ?>
</div>
</body>
</html>

8

Re: Як вказати адрес файл по замовчування?

koala написав:
Kasper написав:
koala написав:

Ніде, звісно. А то я так буду /etc/passwd і /etc/shadow прикріплювати і завантажувати без запитів.

А через js ніяк не можна таке реалізувати?

Ви зрозуміли, що я написав? Це було б діркою в безпеці, тому таке неможливо.

Я розумію, але все ж думаю що вихід з любої ситуації)))

Подякували: 221VOLT1

9

Re: Як вказати адрес файл по замовчування?

Назва і опис завантажені на сервер, тому і показуються. Картинка теж завантажена на сервер - от її і показуйте, завантажену, а не ту, що в користувача. Тільки додайте кнопку для завантаження нової картинки і назвіть її "замінити картинку".

Подякували: 221VOLT, Kasper, leofun013

10

Re: Як вказати адрес файл по замовчування?

koala написав:

Назва і опис завантажені на сервер, тому і показуються. Картинка теж завантажена на сервер - от її і показуйте, завантажену, а не ту, що в користувача. Тільки додайте кнопку для завантаження нової картинки і назвіть її "замінити картинку".

ось це я і намагаюся зробити, щоб не було потреби вибирати картинку повторно, але щоб така можливість була. Щоб якщо нова картинка не вибрана то щоб відображалась стара