Re: Тема для розмов
Факіньяне, а як ви справляєтеся з тим що вас мамка б’є, кричить на вас і називає всілякими нехорошими словами?
запрошую авіаудар
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 168 169 170 171 172 … 735 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Факіньяне, а як ви справляєтеся з тим що вас мамка б’є, кричить на вас і називає всілякими нехорошими словами?
запрошую авіаудар
ну то да, самими ракетницями місто не захопиш. Танки можуть тримати точку, дефити піхоту, а щоб танки цілі були - потрібно снайперів на дахи позакидати, аби ті зливали ракетоносців до того, як вони бабахнуть по танку.
Масове закидання бронетехніки в населений пункт, то не є гуд.
Диванні війська реплейсу. Веб полк.
  На роль експерта не претендую, але трішки чогось да знаю. Озброєнням ЗСУ цікавився (цікавлюся). Якщо Вас дана тема цікавить рекомендую форум сайта mil.in.ua
  На роль експерта не претендую, але трішки чогось да знаю. Озброєнням ЗСУ цікавився (цікавлюся). Якщо Вас дана тема цікавить рекомендую форум сайта mil.in.ua
Народ, а є смисл купувати черевики в якось людини з Львову через Тирнет за 275 ₴, коли на місці найнижча ціна на приблизно такі ж становить 450 ₴? Чи не виявляться вони повним лайном яке розпадеться через тиждень?
Народ, а є смисл купувати черевики в якось людини з Львову через Тирнет за 275 ₴, коли на місці найнижча ціна на приблизно такі ж становить 450 ₴? Чи не виявляться вони повним лайном яке розпадеться через тиждень?
Треба тестити, погугліть про ті черевики і те, як можна відрізнити оригінал від підробки, ну і запитайте у продавця, чому він їх продає, по його відповіді можна дізнатись бреше він чи ні, і якщо бреше, то тре насторожитись.
З повагою, філософ, психолог, філантроп FakiNyan
Ну і поради. Це якийсь no name зроблений, скоріш за все, нещасними китайцями. Який оригінал?! Яка підробка?! Я це все до того що скільки черевики за 275 гривень мають коштувати в закупці і який інтерес продавця?
Ну і поради. Це якийсь no name зроблений, скоріш за все, нещасними китайцями. Який оригінал?! Яка підробка?! Я це все до того що скільки черевики за 275 гривень мають коштувати в закупці і який інтерес продавця?
ааа, то гривня, а я подумав про доляри)))))))))))))
Фігня цей ваш "Американський снайпер". Краще вже "Повелитель бури".
Фігня цей ваш "Американський снайпер". Краще вже "Повелитель бури".
абаснуйте
50 хвильок глянув вашої бурі і злив. Снайпер був набагато напруженіший і "густіший", а це якийсь мультик для дітей
Не мультік для для дітей а серйозне кіно. "Снайпер" якийсь невзрачний і занадто агітаційний. Пропускав частини з дитинством ГГ і пизд*стражданнями дружини ГГ. Дивіться той же "Падение чёрного ястреба" чи "Спасти рядового Райана", "Тонкая красная линия" або нвіть "Не брать живым" з Деймоном.
Послухав і подивився Тетяну Монтян на YouTube і хоч стріляйся так все погано.
Попробуйте оце тоді)
http://watch.khmernews.today/videos/vdetail/61142
Попробуйте оце тоді)
А де продовження? Чим діло закінчилось то?
Попробуйте оце тоді)
чуть серденько не стало
ну я тіпа арахнофоб
Vo_Vik написав:Попробуйте оце тоді)
http://watch.khmernews.today/videos/vdetail/61142А де продовження? Чим діло закінчилось то?
Там є назва. Шукай на трекерах)
Як показує Сірія, то якщо кількість людей з переносними проти танковими ракетними комплексами дорівнює кількості танків, то толку від тих танків ніякого. А ракети значно дешевші танків.
Справа не в якихось там ракетах чи танках, а справа у ставленні до Батьківщини.
Vo_Vik написав:Як показує Сірія, то якщо кількість людей з переносними проти танковими ракетними комплексами дорівнює кількості танків, то толку від тих танків ніякого. А ракети значно дешевші танків.
Справа не в якихось там ракетах чи танках, а справа у ставленні до Батьківщини.
Це точно, а ще гроші нічого не значать. Адже 100 озброєних за останнім часом людей відразу зляжуть від 20 патріотів. ТОМУ ЩО ЛЮБОВ ДО БАТЬКІВЩИНИ!
Справа в усьому. Але якщо ви спробуєте воювати однією тільки любовю, то вас дуже швидко розіпнуть. Причому свої ж.
Як то кажуть кольтом і добрим словом можна добитись значно більше ніж просто добрим словом.