Re: Тема для розмов
Kizyak написав:Кличко програв
Ну нарешті. А я вже думав, що так не буває.
та ладно, в нього і так було 3 поразки
ця четверта
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 174 175 176 177 178 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Kizyak написав:Кличко програв
Ну нарешті. А я вже думав, що так не буває.
та ладно, в нього і так було 3 поразки
ця четверта
Нещодавно проходив тест на закарпатця.. чимось нагадує тест на одеського єврея.. [img]https://(агресор віджав цей домен)/images/2015/12/04/c9bfce16f5335f4161437cfe4c23ba25.png[/img]
Минуло всього три дні, коли я її вітав з нагородженням…
Вона була на базах «Правого сектору» відразу після Майдану. Пройшла курс підготовки, витримала бездіяльність, що найважче…
А потім, бій під Карлівкою. Працювала наша арта, придуркуватий Бєс – один з польових командирів сепарів – по радєйкє погрожував розстрілювати полонених українців-зсушників, якщо ми не зупинимо атаки… Прийшлось відходити.
І ось там я її, нарешті, побачив: 19-літня Дівчина, при відході, на крик «У нас поранений!», побігла рятувати людське життя: під снарядами, мінами, кулями і, НАЗАД – там, де нас лишалося все менше...
У тому бою поклали терористів немало. Військова розвідка давала інфу, що більше 50…
Потім було багато боїв і вона завжди рятувала життя армійців, добровольців, волонтерів і цивільних… Врятованих – сотні!
А сьогодні, машина Яни, в тилу, злетіла з траси. Тепер їй дуже боляче і погано…
Хто в Кого вірить: помоліться за її життя і здоров’я! Бо вона варта всього найкращого, що Бог сотворив!
Дмитро Ярош звертається до небайдужих за духовною підтримкою для Яни Зінкевич
я тут був подумав, якщо дуже предуже сильно махнути рукою донизу, то можна злетіти? типу там дія, протидія, і якщо ноги не закріплені ніяк, то тре махнути так, аби імпульс передався на тіло, і тре аби того імпульсу вистачило на нівелювання власної ваги і ще трохи, аби полетіти, ага?
Так, ви можете це відчути у щільнішому середовищі - наприклад, воді. Тільки в повітрі махати треба швидше.
Так, ви можете це відчути у щільнішому середовищі - наприклад, воді. Тільки в повітрі махати треба швидше.
так в цьому випадку рука просто відштовхуються від води, це як літають пташки, ручками до низу дригають і відштовхуються, а я маю на увазі не це, а тіпо щось інше. Тіпо махати рукою в вакуумі
я тут був подумав, якщо дуже предуже сильно махнути рукою донизу, то можна злетіти? типу там дія, протидія, і якщо ноги не закріплені ніяк, то тре махнути так, аби імпульс передався на тіло, і тре аби того імпульсу вистачило на нівелювання власної ваги і ще трохи, аби полетіти, ага?
Але це треба махнути з такою силою, щоб руку відірвало, а імпульсу, що залишиться після відриву руки, вистачило для подальшого польоту. Якщо рука не відірветься, то потягне махуна донизу. Якщо ми будемо махати без втрати руки в невагомості, якийсь поступальний рух можна буде отримати лише за рахунок повітря в космічному кораблі — тобто, у відкритому космосі махання призведе лише до обертання навколо власної осі.
FakiNyan написав:я тут був подумав, якщо дуже предуже сильно махнути рукою донизу, то можна злетіти? типу там дія, протидія, і якщо ноги не закріплені ніяк, то тре махнути так, аби імпульс передався на тіло, і тре аби того імпульсу вистачило на нівелювання власної ваги і ще трохи, аби полетіти, ага?
Але це треба махнути з такою силою, щоб руку відірвало, а імпульсу, що залишиться після відриву руки, вистачило для подальшого польоту. Якщо рука не відірветься, то потягне махуна донизу. Якщо ми будемо махати без втрати руки в невагомості, якийсь поступальний рух можна буде отримати лише за рахунок повітря в космічному кораблі — тобто, у відкритому космосі махання призведе лише до обертання навколо власної осі.
а якщо двома руками махати одночасно?
P.Y. написав:FakiNyan написав:я тут був подумав, якщо дуже предуже сильно махнути рукою донизу, то можна злетіти? типу там дія, протидія, і якщо ноги не закріплені ніяк, то тре махнути так, аби імпульс передався на тіло, і тре аби того імпульсу вистачило на нівелювання власної ваги і ще трохи, аби полетіти, ага?
а якщо двома руками махати одночасно?
Це не принципово. Щоб тіло отримало імпульс в одному напрямку, треба надати іншому тілу такий же імпульс у протилежному напрямку. Тобто, або штовхати назад молекули повітря, або відштовхнутись від самих рук. Якщо руки при маханні в невагомості в вакуумі не відірвуться, відстань «польоту» обмежиться дожиною руки, помноженої на її масу й поділеної на масу решти тіла (дуже приблизно, насправді менше, бо центри мас рук знаходяться не в долонях, а важко сказати де), після чого швидкість поступального руху тіла стане такою ж, як була.
Пізно. То рік тому було. Але може пробувати за місяцем стрибати. Від нього покий найбільші зміни на землі відчуваються.
Центр кіберзахисту НАТО (NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence) опублікував книгу про кібервійну між Україною та Росією під назвою Cyber War in Perspective: Russian Aggression against Ukraine, пише Watcher.
Конфлікт в Україні є благодатним ґрунтом для кібервійни, вказується в анотації до книги. Росія і Україна відстоюють власні геополітичні інтереси, і кожна з країн володіє високим рівнем професіоналізму у сфері інформаційних технологій і злому комп’ютерних мереж.
У книзі йдеться про період 2013-2015 років. Експерти вказують на те, що поняття «кібератака» вийшло за рамки тільки інформаційної війни. Тепер поняття включає цифрову пропаганду, DDoS-кампанії, дефейси web-сайтів, витоки інформації внаслідок атак активістів, а також використання шкідливого ПЗ для шпигунства.
Центр кіберзахисту НАТО випустив книгу про кібервійну між Україною та Росією
Може зробити окрему тему, розділ?
Invader написав:А хто і що пишуть на Delphi?
школярі, лаби
Для старту чудова мова(середовище) програмування
А хто і що пишуть на Delphi?
Зате Delphi дуже схожі з C++Builder (ну, за винятком самої мови)