Re: Тема для розмов
Зараз я не згадаю - я подарував цю гидоту нужденним(до того людина мишкою тексти набирала), але пам'ятаю що там були урізані клявіші та вони гидотно натискалися. Зараз користуюся Chicony KB-0108
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 338 339 340 341 342 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Зараз я не згадаю - я подарував цю гидоту нужденним(до того людина мишкою тексти набирала), але пам'ятаю що там були урізані клявіші та вони гидотно натискалися. Зараз користуюся Chicony KB-0108
У мене logitech безпроводна з безпровідною мишкою в комплекті. Вже певно зо 5 років. Купив, що найдешевше було. То дітки вже на неї що не розливали. Аж клавіші злипались. То розкрутив. Промив під краном пласмасу. Феном просушив і далі користуюсь.
мій варіант на зараз:
Клавіатура дротова A4Tech KV-300H USB Grey/Black (4711421846707)
важка, приємний металевий корпус.
Цікаво, чи є у когось клавіатура без російської?
Зайшов на хотлайн подивитися, так більшість з російською і малельною літерою і, бачив декілька із українською і маленькою рос. літерою и, а от без російської не знайшов.
Цікаво, чи є у когось клавіатура без російської?
Зайшов на хотлайн подивитися, так більшість з російською і малельною літерою і, бачив декілька із українською і маленькою рос. літерою и, а от без російської не знайшов.
Я зараз вивчаю C#, то дуже здивувався, що українські освітяни оволоділи нейронними мережеми власного мозоку і породили підручник мови С#, який стоїть по гидотності поряд з "бестселлерами" і "майкрософт пресс". Я навіть не знаю добре це чи погано.
На то є багато підстав:
Легко робити морди для застосунків
Давно хотів вивчити щось таке, що можливо осягнути в короткі терміни та не мало дурного спадку (ще Lua подобається в цьому плані)
Мені потрібно ознайомитися з .Net екосистемою для написання крипторів троянів
Цікаво поглянути який він - сучасний мейнстрім
Нарешті подолати ООП, досі в мене було багато розрізнених знань, а зараз воно просто впорядковується
Поточний проєкт
PHP, JavaScript.
На то є багато підстав:
Давно хотів вивчити щось таке, що можливо осягнути в короткі терміни та не мало дурного спадку (ще Lua подобається в цьому плані)
Нарешті подолати ООП, досі в мене було багато розрізнених знань, а зараз воно просто впорядковується
Поточний проєкт
пункт 3, все інше - зайве
Чудово, сніг покрапав щосили. я, як майже деревенський, мушу прибирати, шче й мережа трохи заповільнилася (не знам чого так, але тут через погоду бува перебої з електрикою, так).
деревенський
В підросійських говірках української мови деревня це таке село без церкви. Чому ви ужили саме це слово?
Схоже, що вдосталь намозолився. Та й московську досі стрічаю, важко її з розуму викидувати, каюсь. Звісно, тре селянський.
На то є багато підстав:
Поточний проєкт
А чому хрести з QT ?
А чому хрести з QT ?
Ви мабуть забули про частку "не". Хрести мають багато дурного спадку, можливо я і вивчу їх, але на те мають бути дуже вагомі підстави і воно неосяжне - всі пищуть якоюсь своєю підмножиною.
Зацініть справжнього Київського техногіка (у нас таких люблять)