Re: Тема для розмов
221VOLT написав:якщо не помиляюсь, Японія відмовилась від власних військових сил
Можна валідний пруф?
вчити людей гуглити берусь лише за дуже великі гроші
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 357 358 359 360 361 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
221VOLT написав:якщо не помиляюсь, Японія відмовилась від власних військових сил
Можна валідний пруф?
може ви не в курсі, але за території воює росія.
україна захищається
ого, все товстіше і товстіше
то за що ж тоді молодці українські хлопці, котрим голову задурили, гинуть, якщо не за територію з корисними копалинами?
varkon написав:221VOLT написав:якщо не помиляюсь, Японія відмовилась від власних військових сил
Можна валідний пруф?
то оплатіть іншим тією міркою, що користуєтеся:
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 … 1%96%D1%97
Схоже, пан просто відстоює свою непідкріплену думку. Розумієте, шчо то з боку не красить пана?
звичайно, пан відстоює свою думку
звичайно, відстоювати свою думку зараз не в моді
------
я зливаюсь, мені лінь))
звичайно, ви всі праві, включаючи тих хто ставить корисні копалини понад усе))
ping написав:може ви не в курсі, але за території воює росія.
україна захищаєтьсяого, все товстіше і товстіше
то за що ж тоді молодці українські хлопці, котрим голову задурили, гинуть, якщо не за територію з корисними копалинами?
за те, щоб русскій мір не став як мінімум по дніпру.
п.с.
не тільки молоді хлопці.
найстарший , з яким я служив мав 59 років.
Очевидно пан злився, бо шчо робити коли у відповідь навели ланки, а ви відстоюєте свою (шчо теж сумнівно) думку без твердого підкріплення, ба, навіть з хибними доказами?
Мати дитячі мрії — це приємно, але, даруйте, реяльність инша.
221VOLT написав:наведені вами англомовні назви книг, без короткого переказу -- не збуджують
чувак, якщо тебе не збуджує Джералд Даррел - у мене для тебе погані новини
Якщо ви бачите автора якого звати Джералд Даймонд жи!!!! (знайшов) я вам рекомендую його читати. Але Даррела теж!!!! Взагалі - читайте багато, головне що б не було як у Лукіна - "500 років тому людина перестала вокалізувати при читанні, зараз же вона перестала думати"(с) приблизна цитата з "Алая аура протопарторга"
Очевидно пан злився, бо шчо робити коли у відповідь навели ланки, а ви відстоюєте свою (шчо теж сумнівно) думку без твердого підкріплення, ба, навіть з хибними доказами?
ваші дитячі мрії - це вислови про те, що "Росія зненацька несподівано віджала в України дві області з корисними копалинами + Крим"
даруйте, реальність інша -- такі спецоперації по 10+ років готуються, а не за пів-години
і це все зроблено силою грошей, а не чисто армією
(хоча кому я це говорю? це ж дощик капає)
віва ля корупція !
боюсь будете голодним.
Наведіть хоч один пруф будь-ласка, де було б вказано про відмову Японії від своїх ЗС
Розкажіть, чому операція визволення Донбасу не завершилася тоді, там теж чисто гроші?
А шчо з Сакартвело, теж чисто гроші? А чому на Московію ніхто не нападає? І відки має гроші?
даруйте, реальність інша -- такі спецоперації по 10+ років готуються, а не за пів-години
Й починаються з розвалу ЗС - бо як би вони буи боєздатні...
dot написав:Очевидно пан злився, бо шчо робити коли у відповідь навели ланки, а ви відстоюєте свою (шчо теж сумнівно) думку без твердого підкріплення, ба, навіть з хибними доказами?
ваші дитячі мрії - це вислови про те, що "Росія зненацька несподівано віджала в України дві області з корисними копалинами + Крим"
і це все зроблено силою грошей, а не чисто армією
(хоча кому я це говорю? це ж дощик капає)
віва ля корупція !
ви взагалі вмієте мислити логічно?
чи то такий спосіб маніпуляції - видавати очевидну річ так, ніби її заперечує опонент і потім підсовувати іншу думку теж як очевидну?
звісно, шо це спецоперація.
звісно, що готувалася вона (і в набагато більшому варіанті) з моменту розвалу ссср
і вона ще не закінчилася, тільки тепер попередні заготовки не працюють, бо не все пішло по плану.
але вона змогла втілитися тільки толму, що в україні достатньо було дебілів наївниї неосвічених істот (як серед виборців, так і серед влади) , котрі не розуміли, що армія один з неодбхідних атрибутів існування держави. принаймі - поки поруч такий сусід.
але при цьому - не хотіли вступати в колетивну безпеку - нато.
ну от таке алтернативно обдароване мислення призвело до умов, коли спецоперація по поверненню україни в імперію видалося кервникам імперії можливим.
Закриємо питання про Ніхон https://en.wikipedia.org/wiki/Japan_Self-Defense_Forces
Active personnel 247,150 personnel (2015)
Budget $46.1 billion (2016)
221VOLT написав:вчити людей гуглити берусь лише за дуже великі гроші
боюсь будете голодним.
Наведіть хоч один пруф будь-ласка, де було б вказано про відмову Японії від своїх ЗС
вікі- Японія
Згідно з Конституцією японська держава не має збройних сил.
десь колись читав що Японія разом з тим домовилась про підтримку армією США
можливо я і помилився
(так, пан 221VOLT признає, що він також може помилятись, уявіть собі),
суть трохи і в іншому --
менше 1% коштів на поліцію, котра виконує обовязки армії -
це не те ж саме, що 45%+ коштів на армію, начихавши на все інше
проблема в тому, що деякі президенти вважають армію - власною охороною,
населення країни - власними рабами,
територію - щось типу власного маєтку
це і про українських також - Яника немає, а оргії в заповіднику все більш пишні, так?
свічку не тримав, проте якісь такі відголоски в інформаційному просторі чув
Розкажіть, чому операція визволення Донбасу не завершилася тоді, там теж чисто гроші?
А шчо з Сакартвело, теж чисто гроші? А чому на Московію ніхто не нападає? І відки має гроші?
так, я чув що кращих людей української армії - на початках цього конфлікту - продавали як скот на скотобійню - за гроші
продавали власні ж люди
свічку не тримав, чув відголоски в просторі, припускаю що вони є близькими до правди
менше 1% коштів на поліцію, котра виконує обовязки армії -
ви плутаєте поліцію і національні сили самооборони японії
що це за цифра? в якій країні на армію йде 45% ввп ?
221VOLT написав:даруйте, реальність інша -- такі спецоперації по 10+ років готуються, а не за пів-години
Й починаються з розвалу ЗС - бо як би вони буи боєздатні...
теперішній перзидент Роіссі ще й на перший срок не пішов,
а в певних колах уже ходили розмови про
"як ви дивитесь на думку зібрати СССР назад?"
і
"- а ви хто такий?
- радник перзидента Птн
- ???
- перзидент Птн
- не знаємо такого
- побачите, він може"
пруфів, звичайно, не буде
на час того діалогу я ще пішки під стіл ходив
Закриємо питання про Ніхон https://en.wikipedia.org/wiki/Japan_Self-Defense_Forces
Active personnel 247,150 personnel (2015)
Budget $46.1 billion (2016)
так, вирвати цифру з контекту - дуже обєктивно))
то ж є менше 1% фінансів Японії
221VOLT написав:менше 1% коштів на поліцію, котра виконує обовязки армії -
ви плутаєте поліцію і національні сили самооборони японії
що це за цифра? в якій країні на армію йде 45% ввп ?
йой, знову таке товсте що на монітор не влазить))
varkon написав:221VOLT написав:наведені вами англомовні назви книг, без короткого переказу -- не збуджують
чувак, якщо тебе не збуджує Джералд Даррел - у мене для тебе погані новини
Якщо ви бачите автора якого звати Джералд Даймонд жи!!!! (знайшов) я вам рекомендую його читати. Але Даррела теж!!!! Взагалі - читайте багато, головне що б не було як у Лукіна - "500 років тому людина перестала вокалізувати при читанні, зараз же вона перестала думати"(с) приблизна цитата з "Алая аура протопарторга"
Вибачаюсь, згадав про Даррела суперовий писменник, але мав на увазі Джералд Даймонд