Re: Тема для розмов
Колись в Україні існував Нью-Йорк:
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 36 37 38 39 40 … 720 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Колись в Україні існував Нью-Йорк:
Чому немає нормальних відеоматеріалів зі сходу країні де відбувається АТО? Ніхто не хоче заробити?
Ну про Українських операторів там потім знаходять з роспоротими животами, а в антиукраїнських якось не склалось з операторською діяльністю
Я гадаю, що ЗСУ приховують відео з реєстраторів. Може на ньому захвільмовані якісь військові злочини.
Ну чому ж, відео є, отут наприклад непогана добірка: http://www.militaryphotos.net/forums/sh … LY/page177
А причину низької кількості відео добре видно в одному з роликів прямо на тій сторінці: як тільки поблизу починається стрілянина, усі нормальні люди ховаються по підвалах. А бойовикам звісно не до зйомок.
От би комусь із наших гугл глас подарувати...
Я зразу прочитав як "избиение", що характерно, зовсім не здивувався, останнім часом це стало поширеною практикою.
▼Прихований текст
Тому що Японія.
feel the difference
От поїду я туди, і буду насолоджуватись життям, ех...
Singularity написав:▼Прихований текстТому що Японія.
▼Прихований текстfeel the difference
От поїду я туди, і буду насолоджуватись життям, ех...
При чому тут Японія?
Тобі вже всюди японки ввижаються)
FakiNyan написав:Singularity написав:▼Прихований текстТому що Японія.
▼Прихований текстfeel the difference
От поїду я туди, і буду насолоджуватись життям, ех...При чому тут Японія?
Тобі вже всюди японки ввижаються)
може вона і живе в Кореї, але родом точно з Японії!
Може вонаживе в Києві, але просто намалювала собі очі ширше?
quez написав:Ню-ню. Японці ще ті фашисти в побуті.
чого?
Менталітет такий. І релігія. В євреїв хоч гіюр можна пройти, а в японців ніякого гіюру не передбачено.
FakiNyan написав:quez написав:Ню-ню. Японці ще ті фашисти в побуті.
чого?
Менталітет такий. І релігія. В євреїв хоч гіюр можна пройти, а в японців ніякого гіюру не передбачено.
мені всеодно на релігію, я не придаю їй значення, але якщо в мене в Японії будуть друзі, котрі якісь там хрумстояни, і вони такі кажуть - "гоу в храм такий-то прогуляємся, тіпа празнік у нас", то я можу і прийняти ту релігію і навіть хрумстик носити на шиї, якщо треба буде
Слово "фашизм" давно перетворилося на лайку. Краще його не вживати, щоб не було плутанини, якщо тільки дійсно не хочете сказати дійсно про фашистів (зокрема, Гітлер не був "фашистом у побуті").
Релігійність у японців досить толерантна. Сінто - синтетична релігія, зібрана зі шматків буддизму і паганських вірувань наприкінці 19-го століття; більшість релігійних все одно сповідують буддизм, і нерелігійних японців більше, ніж релігійних.
От що правда - що чужинцю важко вбудуватися в японське суспільство на рівні особистих контактів. Є безліч дрібниць етикету, які самоочевидні для японців, але невідома чужинцям, і їхня відсутність обурює місцевих - якщо на роботі вони ще погоджуються це терпіти, то ближчі стосунки зі значною кількістю японців (з родиною нареченої, наприклад) ускладнені.
Слово "фашизм" давно перетворилося на лайку. Краще його не вживати, щоб не було плутанини, якщо тільки дійсно не хочете сказати дійсно про фашистів (зокрема, Гітлер не був "фашистом у побуті").
Релігійність у японців досить толерантна. Сінто - синтетична релігія, зібрана зі шматків буддизму і паганських вірувань наприкінці 19-го століття; більшість релігійних все одно сповідують буддизм, і нерелігійних японців більше, ніж релігійних.
От що правда - що чужинцю важко вбудуватися в японське суспільство на рівні особистих контактів. Є безліч дрібниць етикету, які самоочевидні для японців, але невідома чужинцям, і їхня відсутність обурює місцевих - якщо на роботі вони ще погоджуються це терпіти, то ближчі стосунки зі значною кількістю японців (з родиною нареченої, наприклад) ускладнені.
я дивлюсь багацько аніми і знаю про усіляки -кун, -чан, -сан, -сама і про купу поклонів я теж знаю