Re: Тема для розмов
У росіян досі в голові холодна/друга світова/афганська/чеченська війна, тож попит на такі твори буде тільки збільшуватися.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 … 720 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
У росіян досі в голові холодна/друга світова/афганська/чеченська війна, тож попит на такі твори буде тільки збільшуватися.
На DOU опублікували цікаве дослідження — Портрет украинского IT-специалиста
Підтвердилися деякі мої думки про IT’ішників.
Привітаємо Адміна з новим рекордом репутації.
http://osidok.pp.ua/images/2013/08/26/aa.png (бите посилання)
Привітаємо Адміна з новим рекордом репутації.
▼Прихований текст
рокове дякую поставила я:3
мені тільки лінь було скрін робити...
Bartash написав:Привітаємо Адміна з новим рекордом репутації.
▼Прихований текстрокове дякую поставила я:3
мені тільки лінь було скрін робити...
"Ракавая женшчіна".
Тепер всі модератори - супермодератори
Трохи оновив функціонал реєстрації. Видалив неактивних спам-ботів.
так, от, я там хтів сказати Singularity, що прокляну його, якщо він буде ганьбити чесне ім'я аніме.
так, от, я там хтів сказати Singularity, що прокляну його, якщо він буде ганьбити чесне ім'я аніме.
це все довбаний iнтернет несе непорозумiння серед людей
TRYCUKI_V_KROVI написав:так, от, я там хтів сказати Singularity, що прокляну його, якщо він буде ганьбити чесне ім'я аніме.
тоді я прокляну інторнет
Singularity написав:TRYCUKI_V_KROVI написав:так, от, я там хтів сказати Singularity, що прокляну його, якщо він буде ганьбити чесне ім'я аніме.
тоді я прокляну інторнет
А як тоді мангу качати? Азіров несе непорозуміння серед людей
До речі, я нещодавно вирішив створити продукт для екс-совка і розвідував російські сек'юріті форуми (чесно кажучи, бо на інших таке гівно не візьмуть), тому хочу подякувати мірославу.чандлеру за злам inattack - цього кодла нубів. Сьогодні я побачив, що їхній форум в дауні, нових новин нема вже майже рік. Отой злам їх добив.
TRYCUKI_V_KROVI написав:Singularity написав:це все довбаний iнтернет несе непорозумiння серед людей
тоді я прокляну інторнет
А як тоді мангу качати? Азіров несе непорозуміння серед людей
тоді не прокляну, і до чого тут Азіров?
Я подумав, якщо хочеться когось проклясти, то нехай це буде Азіров. Так би мовити, направити енергію в мирне русло.
Я подумав, якщо хочеться когось проклясти, то нехай це буде Азіров. Так би мовити, направити енергію в мирне русло.
так він же не має нічого проти аніме та манги.
Очі.завидющі написав:Я подумав, якщо хочеться когось проклясти, то нехай це буде Азіров. Так би мовити, направити енергію в мирне русло.
так він же не має нічого проти аніме та манги.
він навіть не підозрює про існування анімє та манґі
До речі, я нещодавно вирішив створити продукт для екс-совка і розвідував російські сек'юріті форуми (чесно кажучи, бо на інших таке гівно не візьмуть), тому хочу подякувати мірославу.чандлеру за злам inattack - цього кодла нубів. Сьогодні я побачив, що їхній форум в дауні, нових новин нема вже майже рік. Отой злам їх добив.
нікого нема. всі вчаться
В школі?