Re: Тема для розмов
Зеленський стане нашим презиком. Що буде?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 417 418 419 420 421 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
реальний сценарій - визнання Криму російським, надання ОРДЛО спец. статусу з внесенням їхнів дегенератів до ради, відміна мовних квот, зупинка або сильне заторможення стосунків з ЄС, та й ні про який вступ до нату можна тепер і не мріяти.
Але я думаю, що ті, хто не голосував, прийдуть і проголосоють за Пороха. Та й може частину тих, хто за дегенерата голосували по-приколу, зрозуміють, що вже не до приколів.
реальний сценарій - визнання Криму російським, надання ОРДЛО спец. статусу з внесенням їхнів дегенератів до ради, відміна мовних квот,
А що, в Раду теж уже 300 Зеленських обрали, і є стабільні 50% виборців? Зміна тер. устрою України - це питання Конституції, а це 300 нардепів треба. Зміна території України - теж, але потребує ще й затвердження референдумом.
зупинка або сильне заторможення стосунків з ЄС, та й ні про який вступ до нату можна тепер і не мріяти.
Це можливо. Утім, нагадаю, що половина роботи над Угодою про асоціацію з ЄС була зроблена за Януковича. І саме через зірвання цієї угоди йому і довелося виїхати на ПМЖ до Ростову.
Але я думаю, що ті, хто не голосував, прийдуть і проголосоють за Пороха. Та й може частину тих, хто за дегенерата голосували по-приколу, зрозуміють, що вже не до приколів.
Навряд це вплине. У Порошенка негативний рейтинг значно більший.
Зеленський стане нашим презиком. Що буде?
Буде жопа
Спочатку воно звільнить Югу пгокугога та імовірно голову СБУ, курс гривні почне своє піке, інвестиції зупиняться, Бєня повернеться в країну і почне повертати собі підприємства, всих, хто був проукраїнський і за Порошенка почнуть переслідувати за різні злочини (була б людина, а стаття знайдеться)... далі залежить від ступеня спротиву... Якщо спротив буде сильний, буде стрілянина і громадянська війна з кацапездольскими "миротворцями"... якщо спротиву не буде, то просто по-тихому скотимось до часів овоча, тільки без Криму і частини Донбасу, а може під шумок відкусять і ще шматок...
Порохоботам (як я) може бути досить непереливки і точно некомфортно жити в цій країні... шкода, що от я вже не чую сил звалити, зандто старий і не такий розумний, як хотілося б бути... Тай стару матір з собою не забереш...
Я в шоці... Люди зебіли
Оце так я вангую, будем дивитись, що з цього справдиться.
PS: А ну я не написав, але ж звісно, що асоціація і безвіз підуть лісом, дуже імовірно, що Тайожний союз нас чекає.
Прошу не забувати, що у нас парламентсько-президентська республіка. Так, із сильними патерналістськими симпатіями громадян, але все ж на першому місці - Рада.
На жаль, ПАП немає чого запропонувати своїм виборцям окрім залякувань - "прийде бененький вовчок та укусить за бочок", "прийде зе та всих посадять", "зразу всіх здадуть". Ні сам Порошенко ні його міньони нічого так і не зрозуміли.
Тому найгірший сценарій - це коли ПАП відкине маску та почне вбивати, щоб залишитися при владі. Можливі варіанти по кейсу путіна - імітація терактів з реальними жертвами, ескалація протистояння (атопутіннападет) використання СБУ, ГПУ та інших для фізичного знищення конкурентів та багато чого іншог. Це вам не шапкокрад - ця гнида значно гірше. На кону велечезні гроші - то ж можливо очікувати що завгодно.
Якщо найгірший сценарій не раелізується - то в цілому нічого дуже поганого не буде. В найгіршому випадку залишиться теперешній тренд - коли "еліти" сидять на потоках, країна провалюється все глибше в рецесію. В трохи кращих віпадках - завдяки тому що головний істочник корупції буде частково ліквідований - продовжится процес дегенерації олігархічного суспільства, основні гравці будуть потроху втрачати владу, продовжиться процес формування громадянського суспільства (не прикормлені ГОшки, а справжнього). Ну оптімістичний сценарій - новому президенту вдається переломити тренд та розпочати відбудову. Як буде насправді - хз.
Але я рекомендую перестати залякувати себе самого та інших. Це демократія - вчиться поважати вибір інших та вмійте організовуватися (не тільки за гранти, бюджетні кошти та в інтересах окремих депутангів)
Ага. Голосуйте за Зелю, атопорохуб'є.
При тому, що:
- жодного розслідування, як саме Порошенко (конкретно Порошенко, не інші) краде, так і не було (а скільки кричали);
- вибори не скасовані й не фальсифіковані (а скільки кричали);
- особливого тиску на Раду та виборців з боку Порошенка немає.
Але ще є час! Він п'ять років чекав, і ось прямо зараз покаже своє справжнє обличчя! Ось! Прямо завтра, одразу після доведення, що Трамп працює на росіян! Ще трохи почекайте!
Ну і завжди дивуюся неповносправним, у яких "атопутіннападет" - це щось несерйозне. Для тих, хто пролежав у комі останні 5 років: Росія окупувала Крим і частини Донецької та Луганської областей у 2014 році, сотні тисяч біженців, десятки тисяч убитих, тисячі посаджених — це не потенційна гіпотетична загроза, це доконаний факт. Але декому психологічно легше сховатися під ковдрою, увімкнути ліхтарик і повторювати "вовка немає, це мама лякає". Коли вовк уже ТУТ.
Ага. Голосуйте за Зелю, атопорохуб'є.
При тому, що:
- жодного розслідування, як саме Порошенко (конкретно Порошенко, не інші) краде, так і не було (а скільки кричали);
Але ще є час! Він п'ять років чекав, і ось прямо зараз покаже своє справжнє обличчя! Ось! Прямо завтра, одразу після доведення, що Трамп працює на росіян! Ще трохи почекайте!Ну і завжди дивуюся неповносправним, у яких "атопутіннападет" - це щось несерйозне. Для тих, хто пролежав у комі останні 5 років: Росія окупувала Крим і частини Донецької та Луганської областей у 2014 році, сотні тисяч біженців, десятки тисяч убитих, тисячі посаджених — це не потенційна гіпотетична загроза, це доконаний факт. Але декому психологічно легше сховатися під ковдрою, увімкнути ліхтарик і повторювати "вовка немає, це мама лякає". Коли вовк уже ТУТ.
на відміну від мамкиних патріотів - я трошки знаю що відбувається на фронті. Бо починаючи з 14 року я і мої друзі приймають участь як безпосередьо так і волонтерством. Так що хто там у вас в комі лежить - я не знаю. Й які загрози та що насправді робится мені теж відомо. І що таке порошенко - в арміє теж непогано знають. Що до речі дуже непогано показало голосування на позиціях. Ну а ви втішайтися. ога.
koala написав:Ага. Голосуйте за Зелю, атопорохуб'є.
При тому, що:
Але ще є час! Він п'ять років чекав, і ось прямо зараз покаже своє справжнє обличчя! Ось! Прямо завтра, одразу після доведення, що Трамп працює на росіян! Ще трохи почекайте!Ну і завжди дивуюся неповносправним, у яких "атопутіннападет" - це щось несерйозне. Для тих, хто пролежав у комі останні 5 років: Росія окупувала Крим і частини Донецької та Луганської областей у 2014 році, сотні тисяч біженців, десятки тисяч убитих, тисячі посаджених — це не потенційна гіпотетична загроза, це доконаний факт. Але декому психологічно легше сховатися під ковдрою, увімкнути ліхтарик і повторювати "вовка немає, це мама лякає". Коли вовк уже ТУТ.
на відміну від мамкиних патріотів - я трошки знаю що відбувається на фронті. Бо починаючи з 14 року я і мої друзі приймають участь як безпосередьо так і волонтерством. Так що хто там у вас в комі лежить - я не знаю. Й які загрози та що насправді робится мені теж відомо. І що таке порошенко - в арміє теж непогано знають. Що до речі дуже непогано показало голосування на позиціях. Ну а ви втішайтися. ога.
Бачив якось відео, де чувак на фронті каже, що це все хутін воює з ними, а народ кацапляндії норм. Ще, якщо глянути, що навіть на фронті люди голосували в більшості за кловна, то з цього випливає, що причетність до військових дій зовсім не означає, що у вас в голові не насрато.
Якщо людина, що воює з рашкою, голосує за проросійського кандидата, то ця людина ідіот, а не герой.
Бачив якось відео, де чувак на фронті каже, що це все хутін воює з ними, а народ кацапляндії норм. Ще, якщо глянути, що навіть на фронті люди голосували в більшості за кловна, то з цього випливає, що причетність до військових дій зовсім не означає, що у вас в голові не насрато.
Якщо людина, що воює з рашкою, голосує за проросійського кандидата, то ця людина ідіот, а не герой.
ідіоти - це люди які розказують людям на передовій, що їм робити та як голосувати, якою мовою спілкуватися та кого вважати ворогом. Запам'ятайте це й не пишіть дурню, трусики.
FakiNyan написав:Бачив якось відео, де чувак на фронті каже, що це все хутін воює з ними, а народ кацапляндії норм. Ще, якщо глянути, що навіть на фронті люди голосували в більшості за кловна, то з цього випливає, що причетність до військових дій зовсім не означає, що у вас в голові не насрато.
Якщо людина, що воює з рашкою, голосує за проросійського кандидата, то ця людина ідіот, а не герой.ідіоти - це люди які розказують людям на передовій, що їм робити та як голосувати, якою мовою спілкуватися та кого вважати ворогом. Запам'ятайте це й не пишіть дурню, трусики.
І що? Савченко теж воювала. Їй навіть героя дали, і що потім стало?
Більшість на фронті за Пороха:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;theater
І що? Савченко теж воювала. Їй навіть героя дали, і що потім стало?
а що потім стало? Ви впевнені що знаєте все, при тому що з 12 підозрюваних, 9 під прикриттям? Сталінський прокурор Вишинський з захопленням аплодує.
Це не значить що надя не єбанашка - але ...
Не знаю що саме ви хотіли показати - але здається це не зовсім так.
наприклад
https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp336 … 1=114.html
в мене те посилання не відкривається