Re: Тема для розмов
То це диверсія, чи зрада?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 429 430 431 432 433 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
дожились - реклама на реплейс.
FakiNyan написав:якесь кацапське лайно
згоден
Я то не проти реклами, але ж не такого ресурсу...
Раніше реплейс був на хостингу, де були мої інші сайти (сайти клієнтів). Потім кілька місяців назад сервер почали активно DDOSити. В цілому сервер витримував, але все добряче лагало, неможливо було працювати. Пришлось перенести реплейс на інший хостинг.
Давайте тепер приблизно порахуємо скільки власних коштів я витратив, починаючи з 2012.
10 * 12 * 7 + 10 * 7 = 910 дол.
Я чесно і сам не дуже люблю рекламу, але це не найгірший варіант з тих, які були.
FakiNyan, ок. Задонатите 110 дол? І рік не буде реклами.
FakiNyan, ок. Задонатите 110 дол? І рік не буде реклами.
Через місяць давайте, бо мені ще багато чого треба докупити і зробити, ми з паном koala по 55 задонатимо
Який такий банер ? і чому я його не бачив ?
може js треба увімкнути?
Мій спец.бро так цікаво налаштований, що якби ніхто не написав про банер, то я б його ніколи не побачив.
то нетскейп якийсь, чи шо?
Кастомізований "Firefox 60.5.1 esr" (з моїми стилями і скріптами).
FakiNyan написав:то нетскейп якийсь, чи шо?
Кастомізований "Firefox 60.5.1 esr" (з моїми стилями і скріптами).
то покажіть, чи шо
leofun01 написав:Кастомізований "Firefox 60.5.1 esr" (з моїми стилями і скріптами).
то покажіть, чи шо
Банер я вже знайшов.
Чи малося на увазі стилі і скріпти ?
Уявіть собі ситуацію. Кінець робоччого дня, перший співробітник йде до дому, і каже - всім гарного вечора.
Далі ваша черга йти до хати. Ви новачок в тому офісі, і ще ні з ким не розмовляли ні про що, окрім "привіт пока". Що ви скажете, коли підете з роботи?
Уявіть собі ситуацію. Кінець робоччого дня, перший співробітник йде до дому, і каже - всім гарного вечора.
Далі ваша черга йти до хати. Ви новачок в тому офісі, і ще ні з ким не розмовляли ні про що, окрім "привіт пока". Що ви скажете, коли підете з роботи?
Всім гарного вечора.
FakiNyan написав:Уявіть собі ситуацію. Кінець робоччого дня, перший співробітник йде до дому, і каже - всім гарного вечора.
Далі ваша черга йти до хати. Ви новачок в тому офісі, і ще ні з ким не розмовляли ні про що, окрім "привіт пока". Що ви скажете, коли підете з роботи?Всім гарного вечора.
але ж це прозвучить якось дивно..
Один чувак встає і каже - всім доброго вечора, потім інший, новачок, робить так само. Всі подумають, що він просто повторює за першим, тому що сам нічого придумати не може, і це буде звучати якось натягнуто та неприродно
Chemist-i написав:FakiNyan написав:Уявіть собі ситуацію. Кінець робоччого дня, перший співробітник йде до дому, і каже - всім гарного вечора.
Далі ваша черга йти до хати. Ви новачок в тому офісі, і ще ні з ким не розмовляли ні про що, окрім "привіт пока". Що ви скажете, коли підете з роботи?Всім гарного вечора.
але ж це прозвучить якось дивно..
Один чувак встає і каже - всім доброго вечора, потім інший, новачок, робить так само. Всі подумають, що він просто повторює за першим, тому що сам нічого придумати не може, і це буде звучати якось натягнуто та неприродно
скажу "бай-бай", якщо попаду у таку ситуацію
FakiNyan , го на фільм під відкритим небом?