Re: Тема для розмов
a moderator has removed this message
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 432 433 434 435 436 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
a moderator has removed this message
кататись по Львову на ровері в неспекотну погоду так круто, погано лишень, шо я не знаю правил дорожнього руху
varkon написав:Для мене Порошенко - це смерть України.
Ну от тепер — з Хомчаком НГШ, з Данилюком на РНБО, з поверненням в Україну Портнова — от тепер Україна заживееее…
А тепер — важко навіть перерахувати скільки всього за місяць відбулося — тепер ще краще буде!!!11
Але за інфографікою його партія досі популярна, а на 2 місяці - за життя.
Та то зрозуміло, я просто хочу почитати, як varkon пояснює, чим зараз стало краще.
За місяць відбулося досить багато подій, цікаво, що він скаже про те, як кожна з них повертає Україну до життя.
Керівник офісу президента, юрист Андрій Богдан виступив з ідеєю повернути російську мову як регіональну. Зокрема, він пропонує через референдум “дозволити російську мову” в Донецькій і Луганській та, можливо, в інших областях, щоб вони були територією України.
Вона там вже такою була. І, не виключено, лише прискорила війну.
І повернути це хочуть «узеленського».
Але смерть України це Порошенко ©varkon.
Російська мова - офіційна в Криму, і до 2017 лишалася регіональною на Донбасі. Розкажіть детальніше, як це допомогло відновити контроль над ними. Слухаю уважно.
Рекламую програму Старт Меню Х для заміни типового меню Пуск на зручне меню Пуск. Пишуть що «Start Menu X – це повністю Українська розробка яка протягом майже 8 років випереджає усі іноземні аналоги та використовується мільйонами професійних користувачів у всьому світі.».
Люди, сайт-злодій не працює. Броузер щось довго вантажить після чого видає нестилізовану, не робочу сторінку. Що це таке?
Рекламую програму Старт Меню Х для заміни типового меню Пуск на зручне меню Пуск. Пишуть що «Start Menu X – це повністю Українська розробка яка протягом майже 8 років випереджає усі іноземні аналоги та використовується мільйонами професійних користувачів у всьому світі.».
Ці проблєми віндузятників))
З DOU все нормально. Форум як форум.
Просто його часто розглядають як «український Хабр». Хоча, фактично, він і не настільки український, і взагалі не про те. Уявіть, скажімо, ресурс для астрономів, де основні теми — порівняння зарплат астрономів, як писати резюме в обсерваторію і т.п. Що з ним не так? Та все. Тому що це астрономія очима не астронома, а допоміжного персоналу.
ReAl написав:varkon написав:Для мене Порошенко - це смерть України.
Ну от тепер — з Хомчаком НГШ, з Данилюком на РНБО, з поверненням в Україну Портнова — от тепер Україна заживееее…
А тепер — важко навіть перерахувати скільки всього за місяць відбулося — тепер ще краще буде!!!11
«У Центральній виборчій комісії заявили, що не створюватимуть спеціальні виборчі дільниці на території військових частин (формувань) у межах Донецької, Луганської та Львівської областей на позачергових парламентських виборах 21 липня.»
Вони тепер зможуть проголосувати лише через «зміну місця голосування», тобто треба пертися у найближчу звичайну дільницю, писати заяву, віддавати всі персональні дані (включно з адресою, де живуть дружина/діти/батьки) місцевій владі (питання, наскільки сепраській).
Потім у день виборів треба знову туди ж.
В результаті більшість не голосуватиме.
А от вам і відповідь, наскільки армія (бойова, а не «в середньому по») за Зеленського.
Її практично викинули з голосування.
Міняю газового котла. Замінили лічильник а самого котла ще ні бо треба проводити додаткові роботи. Чуваки від Газової сказали що прийде людина яка ніби як оформить нового лічильника і перекриє газ до встановлення нового котла, бо така процедура. Що за дурість? Нафіга перекривати мені газ? Хтось щось може порадити?
▼МаzюкаМаzюка Ґуґла на честь Куліша, котриј замав власɴу абетку.
У вікі-статті кулішівку проілюстровано абеткою, яка сама по собі ідентична дореволюційній російській. Хоча там деякі літери мали б відрізнятися.
Цікавит питання, якої довжити борода у користувача tak,ya-divchuna?