Re: Тема для розмов
чому садок?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 46 47 48 49 50 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Я от не поняв, тепер щоб здати лабу треба приходити в універ зі своїм ноутом?
Я от не поняв, тепер щоб здати лабу треба приходити в універ зі своїм ноутом?
просто в тих аудиторіях нема норм компів
?!
То ви завалили ту страшну дівку?
?!
То ви завалили ту страшну дівку?
Ні.
чому садок?
вас би ще за ручку відвели на фірми подивитись
FakiNyan написав:чому садок?
ну я при чому? То предмет такий. Був би радий, якби замість нього лекцію по openGL провели
Cyan написав:FakiNyan написав:чому садок?
ну я при чому? То предмет такий. Був би радий, якби замість нього лекцію по openGL провели
я не про вас конкретно
і що це за предмет такий?
FakiNyan написав:Cyan написав:вас би ще за ручку відвели на фірми подивитись
я не про вас конкретно
і що це за предмет такий?
чинники успішного працевлаштування, мені ще реферат задали, Мистецтво аргументації, здається.
тоді це дещо пояснює
хоча предмет ведуть якось пізнувато, як на мене
тоді це дещо пояснює
хоча предмет ведуть якось пізнувато, як на мене
що пояснює?
У когось є картка ПриватБанку?
▼Прихований текст
Краще в банк з живим менеджером потриндіти про то, за одної прогулянку в світ собі зробите
FakiNyan написав:У когось є картка ПриватБанку?
▼Прихований текстКраще в банк з живим менеджером потриндіти про то, за одної прогулянку в світ собі зробите
да я тільки що прийшов, це вже завтра тре буде йти, мені просто сказали, що я маю поповнити собі рахунок (мобільний) на 1 грн хоча б, аби та карточка якось там активувалась
muhasjo написав:FakiNyan написав:У когось є картка ПриватБанку?
▼Прихований текстКраще в банк з живим менеджером потриндіти про то, за одної прогулянку в світ собі зробите
да я тільки що прийшов, це вже завтра тре буде йти, мені просто сказали, що я маю поповнити собі рахунок (мобільний) на 1 грн хоча б, аби та карточка якось там активувалась
Ааа. Було таке. Мене взагалі той менеджер відвів в аптеку, щоб купив собі аскурбінок.. Потім ще якось дивно зареєстровував в приват24 через їхні термінали.
Ага 143 мільйони (2012). Але не всі з них. Але як на мене їхнє гасло - куда стадо туда і я. А стадом керує трошка некерована людина