Re: Тема для розмов
Може досить перекручувати українську мову??? Можу нагадати
1.1. Мовою спілкування на форумі є українська. Якщо у вас з українською мовою проблеми, ви можете використовувати будь-який інший форум такої ж тематики.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 480 481 482 483 484 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1.1. Мовою спілкування на форумі є українська. Якщо у вас з українською мовою проблеми, ви можете використовувати будь-який інший форум такої ж тематики.
Якщо ми ще хочемо у Європу, треба вчитися дотримуватись законів і правил. Якими безглуздими вони не були б. Або протестувати. Бо інакше виникає викривлення, коли суспільству зручно порушувати, а владі зручно нічого з того приводу не робити. Бо за правилами всі ці драгоманівки та інші виверти потребують бути прихованими за спойлером. Чи не так?
У правилах нічого не сказано про писемність.
Варто розрізняти мову і писемність. Українську можна записувати хоч арабицею - це все одно буде українська.
писемніть починається з мови, а мова починається з абетки!
Китайці зі своєю найстаршою у світі писемністю пішли плакати.
Ага, з савєцкава букваря.
Однак я пам'ятаю, що вмів говорити ще до того, як вивчив абетку та навчився читати.
вмів говорити ще до того, як вивчив абетку та навчився читати.
ну, в програмуваннні така ж біда. спочатку підключаємо бібліотеки викотристовуємо простори імен, лише потім дізнаємся, що це таке.
якщо у вас не було картонних кубікив, можете зараз їх напрограмувати і продавати майбутнім мамам
вмів говорити ще до того, як вивчив абетку та навчився читати.
ну, в програмуваннні така ж біда. спочатку підключаємо бібліотеки викотристовуємо простори імен, лише потім дізнаємся, що це таке.
якщо у вас не було картонних кубікив, можете зараз їх напрограмувати і продавати майбутнім мамам
Визубрити всю теорію, аби скористатися невеликою частиною технології на практиці - це якийсь совєцький підхід. В совку це було настільки абсурдно, що Марксову теорію зубрили й боготворили на словах, а в реальності - фига.
В нормальних капіталістичних країнах головне - результат. Там люди дружать з реальністю, а не буквариками.
здається тут не форум програмістів, а якийсь кулінарний технікум. Як ви вилізли з утроби, то в вас була своя мова в якій було лише одне слово з багатьма значеннями в залежності від контекстую слово те складалось з однієї букви. Здогадаєтесь якої? буква має символ і звук. тож не вивчаючи звуки ви не можете вивчити мову. тож спочатку ви вивчили звуки, а потім символи через зіставлення одне одному
здається тут не форум програмістів, а якийсь кулінарний технікум. Як ви вилізли з утроби, то в вас була своя мова в якій було лише одне слово з багатьма значеннями в залежності від контекстую слово те складалось з однієї букви. Здогадаєтесь якої? буква має символ і звук. тож не вивчаючи звуки ви не можете вивчити мову. тож спочатку ви вивчили звуки, а потім символи через зіставлення одне одному
Просто я маю системне мислення - і можу відрізнити звук від букви, а букву від абетки. Мене цього навчило, до речі, не програмування, а поезія та філософія.
Абетка - це жанр тексту (букви певної писемності певної мови, розташовані в традиційно усталеному порядку). Жанр, який виник набагато пізніше за писемність, до речі (як і літери).
Ви би просто поцікавилися, замість вихлюпувати в темі свої здогадки під видом фактів.
буква має символ і звук. тож не вивчаючи звуки ви не можете вивчити мову.
Розкажіть про це глухо-німим.
ur_naz написав:Може досить перекручувати українську мову??? Можу нагадати
Варто розрізняти мову і писемність. Українську можна записувати хоч арабицею - це все одно буде українська.
Складність у тому, що писемність, правила читання якої ніде не описано, неможливо однозначно інтерпритувати як саме українську.
У вас явно нема своїх діте ще)
bebyk написав:ur_naz написав:Може досить перекручувати українську мову??? Можу нагадати
Складність у тому, що писемність, правила читання якої ніде не описано, неможливо однозначно інтерпритувати як саме українську.
А отут згоден.
Pojasnitj na paljtsjax: jaka riznytsja megy sja utrymav i proty v Radi?
Prytcomu tsikavo same pravovyj bik, a ne otcevydno zmistovyj. Poky ne duge vyxode vidcukaty potribnu vidomistj, a teje ctce uskladnuje sja tym, ctco pry takyx slovax ctce vykazujutj rezuljtaty vyboriv, ctco meni totcno ne potribne.
Будь ласка користуйтеся українським правописом, якщо хочете отримати відповідь