Re: Тема для розмов
зараз все звязано, от програмісти роблять медичні апарати, ну для мене вони такі смішні і безкорисні правда більшість, та й кулінарна тема без програмування, тих же мультиварок і інших приладів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 487 488 489 490 491 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
зараз все звязано, от програмісти роблять медичні апарати, ну для мене вони такі смішні і безкорисні правда більшість, та й кулінарна тема без програмування, тих же мультиварок і інших приладів
Ну медичні апарати роблять скоріше інженери/науковці, а не рядові кодерки.
модератори ніяк невідрізняються
A я думав що у модерів нік червоним написано
прошу зачекати, зараз трохи зайнятий, на галері читав і на доу
Я зараз не можу знайти статю про те як зробили пристрій який аналізує око і робить висновки про стан людини.
І ви вже вибачте, але в мене багато питань до ШІ, почитайте, там все по картинкам, як апарат, зробить діагноз інфекційний монукульоз
перенесіть останні повідомлення в тему про короновірус
FakiNyan написав:в сенсі?
А що js є у бекенді, крім node.js ?
я хз, я вам кажу, що знаючи js ви можете обирати, куди йти, в фронт, чи в бек
cheappi386 написав:FakiNyan написав:в сенсі?
А що js є у бекенді, крім node.js ?
Тоді - якими фреймворками, знаннями стандартів та технології. Й на якому рівні, має володіти js мід у бекенді?
FakiNyan написав:cheappi386 написав:А що js є у бекенді, крім node.js ?
Тоді - якими фреймворками, знаннями стандартів та технології. Й на якому рівні, має володіти js мід у бекенді?
я хз, я ж не бекендщик
cheappi386 написав:FakiNyan написав:я хз, я вам кажу, що знаючи js ви можете обирати, куди йти, в фронт, чи в бек
я хз, я ж не бекендщик
так би зразу й сказали
пропоную мені як ветеринару, зробити розділ медецина - віруси, та поставити мене там модератором ))))
степендія, медецина, презедент, тереторія, цебуля, знищети, вірете, кретичному ...
Зеленський запустив вірус букви Е ?
останнім часом помічаю все більше і більше таких помилок...
Ще трохе, і букву И векенуть з алфавіту
давно пора взагалi перейти на латиницю, в контекстi всього iншого це було би в тему.
P.Y. написав:Ще трохе, і букву И векенуть з алфавіту
давно пора взагалi перейти на латиницю, в контекстi всього iншого це було би в тему.
Угу, саме так мови народів СРСР вбивали: спершу робили фонетичну арабицю, тоді міняли на латиницю, тоді на кирилицю (яку теж пару разів міняли). В результаті, жоден з правописів неможливо було використовувати для листування між представниками різних поколінь (бо черкеський онучок не знав черкеської латиниці, а черкеська бабуся — черкеської кирилиці), придатна для читання література на цих мовах теж не накопичувалась (бо все надруковане до останньої реформи ставало для наступного покоління тайнописом) — єдиною письмовою мовою народу ставала російська (яку подібним радикальним реформам, звичайно ж, не піддавали), мова з реформованою писемністю ставала, фактично, безписемною.
Якщо мій код використовує лібу з MIT ліцензією, під якою ліцензією мені краще викласти мій код до гітхабу ?
Якщо використали MIT, то можна дальше публікувати як MIT. Але тут питання скоріше в тому які права і обов'язки ви хочете передати тим, хто буде використовувати ваш код. А вони можуть бути і вільними (типу GPL), і закритими ...
Здається MIT дозволяє використання в комерційних цілях. Можу помилятись, бо читав тексти тих ліцензій дуже давно.
Якщо не помиляюсь (щось колись чув краєм вуха), MIT не накладає таких обмежень на ліцензійну політику похідних продуктів, як GPL — перескочити з MIT на якусь іншу ліцензію можна, а от з GPL перейти на MIT уже проблематично. Втім, мабуть, залежність від бібліотеки — це одне, форк — це друге, дані, згенеровані програмою — це третє, і кожен такий випадок може регулюватись ліцензією по-своєму.
Якщо не помиляюсь (щось колись чув краєм вуха), MIT не накладає таких обмежень на ліцензійну політику похідних продуктів, як GPL — перескочити з MIT на якусь іншу ліцензію можна
Навіть public domain ?
Най ті суки на Грушевського й на Банковій не думають що карантин не закінчиться.