Re: Тема для розмов
ні, не ходжу, але ле мушу зізнатися що в цьому році я працював навіть з БІТРІКС, тобто від охвісу в найгіршому розумінні я був недалеко, хоч і працював віддалено.
а шо забороняє фігачити формочки за багато грошей?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 523 524 525 526 527 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
ні, не ходжу, але ле мушу зізнатися що в цьому році я працював навіть з БІТРІКС, тобто від охвісу в найгіршому розумінні я був недалеко, хоч і працював віддалено.
а шо забороняє фігачити формочки за багато грошей?
Шкодую що живий, але тепер виправляти цю помилку надто пізно, доведеться завершити розпочате, і тільки після того можна буде покінчити з цим.
ніби підпис в якійсь соціалочці, тепер ваші друзі (в соціалочці), мали б стурбовано поцікавитись, "що ся трапило?", а ви б відповіли багатозначними трьома крапками, а вам би на це відповіли "розумію...", і так закінчився б ще один день.
панки поливали голову цукровим сиропом.
Знайомий з двома представниками і знаю що "трушні" панки використовували набагато тривіальнішу субстанцію.
працював навіть з БІТРІКС
Якщо не секрет, що саме вас до цього змусило - жахливе безгрошів'я чи якась інша причина?
Якщо не секрет, що саме вас до цього змусило - жахливе безгрошів'я чи якась інша причина?
Я тоді був готовий вкотитися в веб макакінг(PHP) навіть через Бітрікс. А у веб макакінг я поліз, бо через хворобу нічого складнішого я не міг засвоїти. Добре, що я там протримався недовго.
javascriptIsLife
Верхній ряд показує логічно стан перемикача - On/Off.
А от нижній ряд показує Enable, коли перемикач вимкнений; і відповідно показує Disable коли перемикач ввімкнений.
З самого ранку чути, як сусід-наркобарига скандалить зі своєю матір'ю (котрий вже день). Притулив вухо до стіни, щоб послухати, про що ж вони там сперечаються — теологічна дискусія на тему природи гріха, Господньої любові та випробувань, які Він нам посилає.
Checkbox/toggle label should not change. Checkbox state is an indicator if what’s in label is currently true or not.
Мій провайдер оголосив про початок впровадження ipv6. Кожен пристрій вдома отримає власну ip адресу. Поділу на білі/сірі адреси там нема, тож поняття "за nat" вже буде не актуальним. Хто що думає з цього приводу? Схоже, це дасть можливість цікавим особам сканувати не лише сам роутер, а й кожен домашній девайс.
Ваш провайдер контролює ваш роутер?
Ні. Однак я чайник з точки зору побудови мереж і висловлююся на рівні свого розуміння.
За додаткові айпішники плати не вимагатимуть? Бо в мене, наприклад, один виділений зовнішній айпішник надається без додаткової оплати, а за кожен додатковий пристрій з зовнішньою IP-адресою береться додаткова плата — потреби в цій послузі для мене нема, тому все йде через один роутер зі спільним зовнішнім айпішником. Ну але це ще айпішники старого зразка, вони більш дефіцитні — може, в IP v.6 вони настільки дешевші, що їх можна роздавати без обмежень безкоштовно.
Доведеться налаштовувати фаєрвол на заборону вхідних з'єднань.
В принципі, це простіше, ніж NAT, але вперше, звісно, трохи незвично... якщо воно вже не налаштоване.
Мені, якщо чесно, трохи дивно слухати про неможливість NAT'у... я вже теж давно від мережевих технологій відійшов, все що пам'ятаю, залишилось досить застаріле і стосувалося лише IPv4... все одно дивно.
неможливість NAT'у
Не про неможливість йдеться, а про неготовність інфраструктури. От скажімо, зайдіть в налаштування свого роутера і знайдіть там DHCP сервер, які адреси він надає? Правильно, сірі ipv4. Звісно, з масовим впровадженням ipv6 прошивки роутерів допиляють виробники та інші бажаючі. Зараз максимум що спрацює, наскільки я розумію - це сіра ipv4 -> nat -> форвард з'єднання до ipv6 роутером, і то не впевнений як саме це працюватиме.
А от коли і DHCP роутерів вмітимуть роздавати ipv6, тоді побачимо як це працюватиме.
Вибачте, але в IPv6 немає окремого DHCP. В IPv6 аналог DHCP зветься... IPv6, це просто частина стандарту. Якщо ваш роутер підтримує IPv6 - то він знає, як розподіляти адреси.
Так, є DHCPv6, але це стосується тонких налаштувань. Базові йдуть автоматично.
Намагаюсь розібратись з тим Nim'ом. Досить цікава мова, оті всі множини, та масиви масивів, з проміжками перечислень. Ну, як цікава. Воно просто якесь інше. Зрозуміти то відразу не легко, але дивитись на це все цікаво.
якщо серед лінупсоїдів існує мім "Просто встанови Gentoo", то який був би аналог цього міму для програмістів, де б мови програмування виступали в якості дистрибутивів лінуха?
якщо серед лінупсоїдів існує мім "Просто встанови Gentoo", то який був би аналог цього міму для програмістів, де б мови програмування виступали в якості дистрибутивів лінуха?
Мабуть "напиши швиденько на коболі".
До речі, ось hello world для цієї мови, зовсім не вирви-око, як я думав.
IDENTIFICATION DIVISION.
PROGRAM-ID. HELLO-WORLD.
PROCEDURE DIVISION.
DISPLAY 'Hello, world'.
STOP RUN.
Однак "чим далі в ліс, тим товстіші партизани". Не просто так молодих програмістів в цьому стеку просто нема, а замовлення беруть динозаври по 85 років віку і заробляють о-го-го.