Re: Тема для розмов
frz - ось витер той бридкий рваний білий фон, тепер тільки альфа-канал. З вас 10$.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 563 564 565 566 567 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
frz - ось витер той бридкий рваний білий фон, тепер тільки альфа-канал. З вас 10$.
bvn, Vo_Vik
Я лише відтворюю те, що вже реалізовано в комерційному процесі, завдання рефакторингу не було. Та ще й, як бачите, воно пов'язано з іншими процесами і навіть кейс має значення. Тобто грамотний рефакторинг лише цього процесу - це ще більше шкідництво. А до подальших процесів не маю доступу і навіть не знаю які це процеси.
tchort
Пробачте, не можу вловити різниці. Це як глухота до музичних нот, тільки колірний аналог, хоч і не дальтонізм.
Було важко, довелось підключити свої зв'язки в СБУ, але знайшов фото пана 0xDADA11C7 в молодості.
й знову NOT SELECTED , піду незважаюче на все заллюсь етанолом від цього лайняного відчуття ...
В прекрасному комуністичному майбутньому люди працюватимуть не більше трьох годин. Так що все добре.
А інтелектуальна праця у світлому комуністичному теж по три години в день макс. чи ви обмежились "фізичною" у визначенню?
Залишилось чекати поки "раби та бидло" як ви дозволили собі висловитися - збудує все оте майбутнє.
Виходить що так. Я не заперечую.
Хтось казав вам що ви не є інтелектуально чистою чи порядною людиною?
Не те щоб я був такою, боже збав, але все ж...
Мені цікаві ідеї, чужі когнітивні конструкції, та перше - причини до чогось.
Ви або цікава інтелектуальна людина, або сконфужений, емоційний чоловік який не знає чого хоче. Може й те і інше, хто зна...
Сьогодні люди згадують померших, сестра сказала мені. Мав їхати до матері. Минув майже рік після смерті мого батька, не були з ним надто вже близькі, але сьогодні, -вже друга пляшка вина, - все не можу заснути, якісь дивні спогади, хоч не спав вчора весь день. Хіба не дивна річ...
Хтось казав вам що
Якби я не мав на совісті невиправного вчинку, то лайкнув би і додав декілька речень від себе. А натомість, дивлячись на себе, можу впевнено сказати - в кожного свої таргани, при цьому свої кожному рідніші. Хоч я би радий був повернутися на та N років назад і все виправити...
Натомість можу лише зарубати на носі власний гіркий досвід і прямувати далі намагаючись решту життя прожити краще.
Власний досвід не звільняє від почуття морального. Того ви й пам'ятаєте про щось, а не забули як нікчемне. Не звільняє від права коментувати - ніщо.
Ви так кажете наче вбили когось. Багато хто вбивав інших, тисячі, десятки тисяч років. Нічого в тім немає - це в природі людській. Більше залежить від цілі.
це форум анонімних алкоголіків, чи шо?
Всього по трохи.
Сьогодні люди згадують померших, сестра сказала мені. Мав їхати до матері. Минув майже рік після смерті мого батька, не були з ним надто вже близькі, але сьогодні, -вже друга пляшка вина, - все не можу заснути, якісь дивні спогади, хоч не спав вчора весь день. Хіба не дивна річ...
Ви не один такий. Часто буває, що через втрати людина починає усвідомлювати свою смертність, цінувати миттєвості спілкування із близькими, замислюватися над питанням життя і смерті.
На мою думку, не варто шукати істину у вині або занадто філософствувати наодинці- хтось казав (Заратустра?), якщо вдивлятися у прірву, то прірва починає вдивлятися у тебе.
Взагалі, ще ніхто не залишився без відповіді на Питання...
кілька тижнів комп робив файно, але сьогодні знову почались ті самі проблеми - сторінки в хромі крашаться, дискорд поводиться неадекватно, і т.д.
Витягнув планку, котра не давала встановити віндуз, поки політ норм, але я тільки що завантаживсь, тре потестить.