cheappi386 написав:ReAl написав:ReAl написав:У віці ~55 років
До речі, в коридорах потім зустрічав і старших за себе. Як solutions architect, так і junior QA, який перебрався в Київ з якогось містечка районного рівня.
дуже гарний приклад того що від цієї країни треба при будь якій можливості триматися подалі. Бо як треба довести людину у такому віці щоб вона на таке пійшла. Й яку треба мати економіку щоб людина з такими здібностями потрапила до такої ситуації..
А от це гарний приклад Вашого ставлення до людей. По-вашому виходить, що джун для 55+ річної людини щось низьке, загалом цього треба соромитися, бо ж "як треба довести, щоб на таке пішла". Тобто це Ви поділили людей за цією ознакою ("навскоси", з урахуванням віку). Саме тому я й писав
ReAl написав:Хто сказав, що на іншій планеті буде краще?
А в іншій країні, боюся, все швидко закінчиться «мабуть я занадто ненавиджу цю країну.».
Ви свої власні комплекси всюди принесете з собою.
А тут -- "на таке" -- нормальна робота у нормальному колективі, де до людини, яка добре робить свою роботу, ставляться з повагою незалежно від цієї роботи.
На мій погляд, людина молодець -- в умовах, що змінюються, знайшла собі місце, вивчилася тому, що зараз потрібне і продовжує нормально жити.
Разюча відмінність від доволі молодих совків (так само +-мого віку, але -- в кінці 90-тих), які при зустрічі плакалися, що вчилися-вчилися, а тепер нікому не потрібні.