Re: Тема для розмов
FakiNyan написав:frz написав:До 5.
так це ж овертайм, нє? і є шкідливо для здоров'я, нє? шо це за робота у вас така?
Ні, бо я спав до 16:00.
а, ну тоді окей
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 583 584 585 586 587 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
FakiNyan написав:frz написав:До 5.
так це ж овертайм, нє? і є шкідливо для здоров'я, нє? шо це за робота у вас така?
Ні, бо я спав до 16:00.
а, ну тоді окей
Можливо, але тоді я не розумію жіночої логіки від слова "зовсім". Якщо все норм, то нащо мені скаржитися на колектив, на зарплату, на корупцію?
Тепер ми знаємо, що cheappi386 - жінка, бо ситуація один в один. На його ґітхабі якийсь недокументований код, яких схожий на виплодок декомпілера, контактів для зв'язку нема, ім'я розробника нема, проте пан чомусь вважає що робота має сама його знайти.
Головне що ви та кілька інших людей задоволені, а ще кількома людям цей код знадобися у нагоді. Я дуже радий за вас усіх. Насправді пару років тому мені з вище надійшла гарна думка. Якщо цей люмпен гнобить тебе - за тещо ти не такий як вони, то ти повинен лише цим пишатися. Тому я з того часу намагаюся нікого за віру, вподобання, орієнтацію та інше не ображати.
PS: панове я розумію що у Штатах інсулін дорожчий раз в 60 ніж в Україні, там не дурні мене туди так просто ніхто не пусте... Й це зовсім інша сторі...
Чи варто купувати 4k телик? Чув, шо там кольори набагато краще передаються дякуючи hdr, і ще чомусь там
Де тут тема чи розділ про кібербезпеку та хакерські атаки? В Швеції тиждень не працює мережа супермаркетів Coop. Близько 800 магазинів. Через російську хакерську атаку. Ймовірно зараження мережі трояном з наступним шифруванням даних. Деталі https://www.reuters.com/technology/coop … 021-07-05/
Де тут тема чи розділ про кібербезпеку та хакерські атаки? В Швеції тиждень не працює мережа супермаркетів Coop. Близько 800 магазинів. Через російську хакерську атаку. Ймовірно зараження мережі трояном з наступним шифруванням даних. Деталі https://www.reuters.com/technology/coop … 021-07-05/
Двоїню. Пропоную створити розділ про кібербезпеку.
comport написав:Де тут тема чи розділ про кібербезпеку та хакерські атаки? В Швеції тиждень не працює мережа супермаркетів Coop. Близько 800 магазинів. Через російську хакерську атаку. Ймовірно зараження мережі трояном з наступним шифруванням даних. Деталі https://www.reuters.com/technology/coop … 021-07-05/
Двоїню. Пропоную створити розділ про кібербезпеку.
https://replace.org.ua/topic/12487/
Спочатку теми а потім розділ, коли їх доста. Наскільки я зрозумів.
(Ранком теми, у вечорі розділ, вечором теми - ранком розділ... )
tchort написав:не розумію як відсутність місця для обговорення стимулюватиме інтерес
То стимулюйте його самі. Заведіть 3-4 теми в "іншому" чи тій самій "радіотехніці".
А взагалі треба переходити від розділів до тегів, але движок форуму непристосований.
*Android & C++
Не писав, але н.м.в. писати там треба на Java, а решта - лише крізь інтерфейси з Java (JNI). Приблизно як асемблерні вставки в C.
А що як: Termux + Python3 + MyWrapperScript.py + MyCxxProgramm.so таке можна провернути?
не треба нам кібербезпеки - до нас прийдуть скрипткідді та кардери
не треба нам кібербезпеки - до нас прийдуть скрипткідді та кардери
Чогось думав, що вони вже сюди прийшли.
Прийшли, але свою херню вони не розводять тут - бо бачать, що форум присвячений програмуванню.
Чи намагався хто пригасити відсотків на 50 випромінення синього світла монітором, перманентно, чи допомагає зі сном коли так?
https://www.hp.com/us-en/shop/tech-take … -pc-screen
Проблеми зі сном вирішено за допомогою x2 табл. "Корвалтаб" (там є трохи фенобарбіталу) за 40 хв до сну.
придбав чавунну пательню, буду стейки робить. Але поки що в духовці її смалю.
А що як: Termux + Python3 + MyWrapperScript.py + MyCxxProgramm.so таке можна провернути?
Відкомпілював тест для armv7a, встановив Python. Але не виходить, - OSError. Пізніше пошукаю, що в біса сталось. Надто втомлений.
*на десктопній машині тест був успішний.
до речі, я того хлопця знав та носив йому передачки (з друкованою літературою з програмування включно) до в'язниці. А.У.Є.
Я теж починав програмувати (якщо це можна було так назвати) на кнопковому телефоні.
І ні, я не був у в'язниці
я того хлопця знав та носив йому передачки (з друкованою літературою з програмування включно) до в'язниці
Світ тісний. Сподіваюся, той хлопець остаточно свічнувся з а.у.є. в космонавти програмісти.
Так і є, але він низькорівневий кодер, тому може бути що він А.У.Є.-програміст. Вдень програміст, вночі - А.У.Є., як в фільмі матриця.
Я теж починав програмувати (якщо це можна було так назвати) на кнопковому телефоні.
І ні, я не був у в'язниці
Я писав на процесінгу на Андроїд-телефоні невеличку програмку (~100 рядків), все зберігалось, дуже не зручно редагувати, але прога свою функцію виконала на 100%